Kiekko-Vantaa | Mestis

Mikael Menna ja Ville Sivonen jatkavat lohipaidassa

06.03.2024

Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset hyökkääjä Mikael Mennan ja Ville Sivosen kanssa.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavat jatkosopimukset hyökkääjä Mikael Mennan ja Ville Sivosen kanssa.

Menna, 23, on laadukas kahden suunnan sentteri, jonka kehityskäyrä on rajusti ylöspäin. Menna teki jo vaikutuksen tulokaskaudellaan lohipaidassa ja kehitys on jatkunut. Sentteri on saalistanut 19 ottelussa tehot 3+6. Alkukaudesta tullut loukkaantuminen on takanapäin ja raamikas peluri on valmis ottamaan seuraavan stepin.

– Mikke on erinomainen kahden suunnan sentteri, jossa me näemme potentiaalia nousta sarjan kärkisenttereiden joukkoon. Loistotyyppi, joukkuejätkä ja urheilija. Tulee olemaan iso ja tärkeä osa ensi kaudenkin joukkuetta. Hienoa, että Mikke jatkaa Vantaalla, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.

Sivonen, 24, pelaa uransa parasta jääkiekkoa ja on lyönyt läpi Mestiksessä. Joensuulaislähtöinen laituri tuli Vantaalle hakemaan uralle uusia tuulia ja on siinä onnistunut. Oikealta laukova Sivonen on nakuttanut 42 ottelussa tehot 7+14=21. Sivonen on tehnyt tällä kaudella oman henkilökohtaisen piste-ennätyksensä.

– Hiennoa, että Sivo jatkaa Vantaalla. Sivo on erittäin taitava ja näppärä laituri, joka on mennyt tämän kauden aikana eteenpäin ja saanut onnistumisten myötä itseluottamusta. Pidetty hahmo kopissa ja palava halu mennä eteenpäin. Uskomme, että Sivon kehitys jatkuu ja saadaan vielä lisää irti hänestä, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen sanoo.

Mestis