Kirvelevä jatkoaikatappio runkosarjan päätöksessä – RoKi vastassa pudotuspeleissä

07.03.2024

Kiekko-Vantaa koki kirvelevän 2–3-jatkoaikatappion runkosarjan viimeisessä näytöksessä TUTO:n vieraana.

Kiekko-Vantaa ja TUTO iskivät yhteen torstaina runkosarjan viimeisellä kierroksella. Jälleen kerran Mestiksen El Clasico ei jättänyt ketään kylmäksi, vaan yli 1400 silmäparia näki jännittävän näytöksen.

Kiekko-Vantaa vei avauserää mielin määrin. Sen olisi pitänyt viedä eka erä 3–0. Lohi onnistui tekemään avausmaalin aivan erän lopussa, kun taikuri Okko Kangasniemi tarjoili ja puolustaja Ville Rautiala veivasi johto-osuman.

Toinen erä oli TUTO:n hallintaa ja se onnistui tasoittamaan, kun pakka hajosi Karri Forsblom viimeisteli suorasta hyökkäyksestä.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa paransi ja oli niskan päällä. Kolme pistettä ei olisi ollut vääryys. Kultakypärä Okko Kangasniemi naulasi ylivoimalla tarkalla kudilla 2–1-johtomaalin erän alussa.

TUTO tasoitti erän puolivälissä, kun kahdella yhtä vastaan -hyökkäyksestä Daniel Takkunen viimeisteli limpun sisään.

Kiekko-Vantaa haki vimmatusti voitto-osumaa ja seiskapaikkaa. Se otti maalivahdin lopussa pois. Maali oli todella lähellä. Matias Lentämäki ja Rasmus Lahnaviik olivat todella lähellä ja Miko Rautama kiskaisi kertaalleen tolppaan.

Jatkoajalla Kiekko-Vantaa ei paikoistaan osunut. TUTO ratkoi ajassa 63.14, kun Karri Forsblom naulasi voitto-osuman.

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu pudotuspeleissä. Lohi kohtaa villi kortti -kierroksella RoKin. Ottelusarja alkaa lauantaina Tikkurilassa.