Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa, Warrior ja Hockey Base yhteistyöhön

04.05.2023

Kiekko-Vantaa luottaa jatkossakin Warriorin varusteisiin, joten hyvin toiminut yhteistyö saa jatkoa.

Kiekko-Vantaa on solminut neljävuotisen kolmikantasopimuksen Warriorin ja Hockey Basen kanssa. Sopimus kattaa varuste-, markkinointi- ja asustekokonaisuudet. Tämän lisäksi Kiekko-Vantaa pääsee hyödyntämään Vantaan Hockey Basen monipuolisen treenikeskuksen valmennusosaamista ja ympärivuotisia tiloja omassa harjoittelussaan.

– Olen todella kiitollinen tästä jatkosopimuksesta Warriorin kanssa. Yhteistyö Warriorin kanssa on toiminut erinomaisesti: palvelu ja tuotteet ovat priimaa ja hienoja ihmisiä töissä, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

– Hockey Basella on kokonaisuudelle äärimmäisen iso lisäarvo. Tämä yhteistyö palvelee meitä kaikkia. Hockey Base on vantaalainen ja hienoa tehdä vantaalaisten kanssa yhteistyötä. Se, että heidän treenikeskus on meidän pelaajien käytössä kehittää varmasti meidän urheilutoimintaa, Sointu sanoo.

Nyt laadittu sopimus ja siihen mukaan tuodut harjoittelu- ja valmennusmahdollisuudet nostavat sopimuksen täysin uudelle tasolle Mestis-organisaatioissa. Sopimus vahvistaa entisestään Kiekko-Vantaan resursseja ja mahdollisuuksia tarjota pelaajille loistava paikka sekä harjoitella että pelata suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla.

Monivuotinen ja laaja sopimus takaa kaikille osapuolille rauhan kehittää toimintaa ja yhteistyötä rauhassa, sekä parantaa kaikkien kolmen osapuolen asemaa omilla aloillaan.

Vantaan Varistossa toimiva treenikeskus on yli 2000 neliömetrin kokoinen huikea ja ainutlaatuinen kokonaisuus sauna-, virkistys- ja kokoustiloineen. Monipuolisten sisäharjoittelutilojen lisäksi treenikeskukseen kuuluu kaudesta 2018–19 lähtien ympärivuotisessa käytössä ollut samoissa tiloissa sijaitseva 11,5x30 metrisellä kaukalolla varustettu oma jäähalli. Hockey Basen treenikeskuksessa valmennuksesta vastaa keskuksen omat monipuolisen kokemuksen sekä jääkiekosta että valmennuksesta omaavat ammattivalmentajat. Henkilökunnan monipuolinen kokemus sekä eri lajien että eri ikäisten urheilijoiden valmentamisesta mahdollistaa jokaiselle pelaajalle ja joukkueelle juuri sen hetken tarpeita vastaavaan harjoituskokonaisuuden luomisen yhden katon alla.

Mestis