Kiekko-Vantaa saa vieraita napapiiriltä

27.09.2023

Kiekko-Vantaa kohtaa torstaina Tikkurilan Areenalla RoKin.

Kiekko-Vantaa pelaa tällä viikolla kaksi tärkeää kotiottelua. Torstaina vastassa on RoKi ja lauantaina Ketterä.

Kiekko-Vantaan täytyy pelata ehjä 60-minuuttinen torstaina, puolustaa laadukkaasti joukkueena ja iskeä paikoista maalit.

Kiekko-Vantaan avausviikko oli kaksijakoinen: perjantaina Keuruulla Lohi vei 50 minuuttia peliä KeuPaa vastaan ja oli voitossa kiinni, mutta johto suli lopulta. Lauantaina kotiavauksessa otettiin sen sijaan puhdas 5–0-voitto FPS:ta raikkaalla tekemisellä. Vantaalaisten maaleista vastasivat Oliver Tuhkanen, Ville Sivonen, Mikael Menna, Jasper Matilainen sekä Niklas Nordgren

RoKi aloitti kauden voitolla ja tappiolla. Viime perjantaina kaatui vieraissa Hokki maalein 6–3, mutta lauantaina se kaatui kotonaan sarjakärki IPK:lle maalein 2–4.

Viime kevään pronssijoukkue RoKi on myös tällä kaudella nimekäs ryhmä ja se on saanut pidettyä rungon kasassa.

RoKin avainpelaajia ovat muun muassa pakiston Paavo Tyni ja Tom Grönblom sekä hyökkäyksen Antti Erkinjuntti, Joonas Alanne, Eero Niemi, Jere-Matias Alanen ja Jarkko Harjula

Suurin muutos RoKissa tapahtui penkin takana, kun päävastuun otti Suomi-sarjan Pyryssä hyvää työtä tehnyt Sakari Salmela

Kiekko-Vantaa–RoKi torstaina klo 18.30 Tikkurilan Areenalla. Hanki liput matsiin TÄSTÄ