Kiekko-Vantaa kaatoi Kooveen Lempäälässä

18.08.2023

Kiekko-Vantaa jatkaa voittamattomana harjoituskaudella. Nyt kaatui Koovee.

Kiekko-Vantaa nappasi rankan treeniviikon päätteeksi perjantaina 4–1-voiton Kooveesta Lempäälän jäähallissa.

– Puolustuksellisesti hyvä esitys ajankohtaa nähden. Isoimmat haasteet meillä oli toisessa erässä, kun karkailtiin hyökkäyssuuntaan ja pyörähdettiin vielä omiin ja menetettiin, mutta puolustettiin kuitenkin ne pätkät ihan hyvin. Suoraviivaisuutta saatiin näkymään hyökkäyspäässä. Mörkö-Seppälä oli maalissa hyvä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kiekko-Vantaa pelasi hyvän avauserän ja loi paljon paikkoja. Lohi siirtyi 1–0-johtoon ajassa 3.22, kun Ville Sivonen ja Okko Kangasniemi tarjoilivat ja Santeri Hartikainen niittasi limpun sisään.

Toisen erän alkuun Kiekko-Vantaa lisäsi johtoaan, kun ajassa 24.35 taikuri Kangasniemi antoi maagisen syötön ja Ville Rautiala napautti hienolla kudilla limpun verkkoon.

Koovee hallitsi toista erää ja sai kavennuksen aikaan ylivoimalla ajassa 31.02, kun Oskari Kantolan viivakuti painui sisään.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa pelasi jämäkästi johtoasemassa ja iski paikoista maalit. Perttu Iso-Kuortti runnoi tilanteeksi maalin edestä 3–1 ja kuusi minuuttia ennen loppua Nikke Kettukangas rusikoi luukulta irtopalat sisään.

Kiekko-Vantaa otti harjoituskauden kolmannesta ottelusta preseasonin kolmannen voittonsa.

Kiekko-Vantaan harjoituskausi jatkuu pelien osalta torstaina 24. elokuuta Tikkurilan Areenalla Jokereita vastaan.

Koovee–K-Vantaa 1–4 (0–1, 1–1, 0–2)

3.22 0–1 Santeri Hartikainen (Okko Kangasniemi, Ville Sivonen)

24.35 0–2 Ville Rautiala (Okko Kangasniemi, Santeri Hartikainen)

31.02 1–2 Oskari Kantola (Tomi Purmola, Samu Markkula) YV

49.56 1–3 Perttu Iso-Kuortti

54.06 1–4 Nikke Kettukangas (Niko Somppi)