Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa jatkaa Jani Mannisen komennossa – ”Ja nyt kun seura kehittyy koko ajan, niin tämä on erinomainen työympäristö jatkossakin.”

01.01.2024

Jani Manninen jatkaa Kiekko-Vantaan päävalmentajana seuraavat kaksi kautta. 

–  Todella hyvällä mielellä jatkan. On tosi hienoa päästä jatkamaan yhteistä matkaa uudistuneessa Kiekko-Vantaassa, Jani Manninen kertoo. 

Manninen, 42, on tehnyt Kiekko-Vantaan organisaatiossa vahvaa työtä kaudesta 2018–19 saakka. Ensin kaksi kautta U20-joukkueen päävalmentajana, sitten kaksi kautta edustusjoukkueen apuvalmentajana ja nyt käynnissä on toinen kausi edustusjoukkueen päävalmentajana. 

– Olen viihtynyt loistavasti Vantaalla. Ja nyt kun seura kehittyy koko ajan, niin tämä on erinomainen työympäristö jatkossakin, Manninen sanoo. 

Kiekko-Vantaa julkaisi tänään tiedotteen liittyen seuran johtamiseen ja tulevaisuuden suunnitelmiin liittyen. Toiminnan keskiössä on urheilutoiminnan kilpailukyvyn parantaminen sekä urheilutoimintaa tulevan liiketoiminnan kehittäminen. Kaikki tekeminen tukee visiota pelata Liigassa vuoteen 2030 mennessä. 

Kiekko-Vantaa pyrkii siis kohti sarjan kärkeä niin kaukalossa kuin bisnespuolella. Manninen tietää reseptin menestykseen. 

– Se kuuluisa arki ratkaisee. Ei tyydytä olemassa olevaan, vaan koitetaan päivittäin löytää keinoja tulla paremmaksi joukkueena ja yksilöinä. Tulevien kausien osalta myös jatkuvuus on yksi tärkeä osa matkalla kohti sarjan kärkeä, Manninen kertoo. 

Mestis