Kiekko-Vantaa iski komeat lukemat taulule

21.02.2024

Kiekko-Vantaa murskasi sarjajumbo Forssan Palloseuran maalein 6–1 keskiviikkona Tikkurilan Areenalla.

Kiekko-Vantaa tuli peliin vahvasti ja aloitti hyvin. Vain maalit jäi puuttumaan. Erän loppua kohti peli kuitekin tasottui.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa iski kolme maalia, mutta Lohen ykköstähti oli useamman läpiajon pysäyttänyt Juuso Helomaa. Kiekko-Vantaan avausmaalin iski Perttu Iso-Kuortti, joka niittasi maalin edestä limpun sisään Niko Sompin syötöstä. Veeti Kuhta pyssytti kiekon yläriman alle uran ensimmäisellä Mestis-maalillaan Ville Rautialan syötöstä. Pirteän ottelu pelannut Antti Virtanen niittasi 3–0-osuman Ville Sivosen esityöstä.

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa naputteli loppulukemat 6–1 taululle pelaten riittävän hyvin johhtoasemassa. Niklas Nordgren nautiskeli 4–0-maalin kolmen syöttöpisteen iltaa viettäneen Okko Kangasniemen syötöstä.

FPS kavensi, kun Tomi Palo tinttasi karmeasta kiekon menetyksestä limpun sisään. Lohi takoi kuitenkin vikaan kymppiin kaksi maalia: ensin Matias Lentämäki pyssytti 5–1 ja Rasmus Lahnaviik viimeisteli suorasta hhyökkäyksestä 6–1.

Kolmannessa erässä nähtiin myös tappelu, kun Matias Lentämäki ja FPS:n slovakialaishyökkääjä Samuel Zahradnik ottivat miehestä mittaa nyrkein. Molemmat passitettiin suihkuun.

Kiekko-Vantaa nousi voitolla seitsemänneksi. Pelit jatkuvat perjantaina IPK:n vieraana ja lauantaina Hermeksen vieraana.

Tämä verkkosivusto käyttää evästeitä paremman selauskokemuksen tarjoamiseksi.
Näihin kuuluvat olennaiset evästeet, jotka ovat välttämättömiä sivuston toiminnan kannalta, sekä muut evästeet, joita käytetään esim. anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Huomaa, että asetuksista riippuen kaikki sivuston toiminnot eivät välttämättä ole käytettävissä. Mikäli muutat valintoja, niin päivitä sivu uudelleen asetusten tallentamisen jälkeen.