Kiekko-Vantaa | Mestis

Ketterä vei tasaisen lauantai-illan väännön

09.12.2023

Kiekko-Vantaa jäi tyhjin käsin lauantai-illan huippukamppailussa. 

Kiekko-Vantaa ja Ketterä kohtasivat lauantaina Tikkurilan Areenalla, jossa nähtiin vauhdikas ja laadukas kiekkopeli. 

Kiekko-Vantaa pelasi hyvän avauserän. Lohi siirtyikin 1–0-johtoon ajassa 3.43, kun taikuri Okko Kangasniemi pelasi viivaan ja HIFK:n puolustajalupaus Otto Salin kiskaisi laatan reppuun. 

Ketterä tasoitti kamppailun erän puolivälissä, kun ylivoimalla suorasta hyökkäyksestä Jani Taskulan laukaus meni onnekkaasti sisään Kiekko-Vantaan pelaajien kautta. 

Toisessa erässä Ketterä määräsi tahdin ja Kiekko-Vantaa joutui puolustamaan paljon. Maalissa Paavo Hölsä oli erinomainen ja piti joukkuetta pystyssä torjunnoillaan. 

Kiekko-Vantaan puolustustaistelu kesti melkein koko erän. Karma kiekonmenetys neljä sekuntia ennen loppua ja Mikko Haaparanta rokotti armotta vieden vieraat johtoon. 

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa sai hyvän kirin aikaiseksi. Ketterä meni vastaiskusta 1–3-johtoon, kun Patrik Juhola peippaili näyttävästi sisään. 

Kiekko-Vantaa ei antanut periksi, vaan tuli maalin päähän nopealla kuitilla. Oliver Tuhkanen antoi komean poikkisyötön ja Niklas Nordgren hautasi kiekon sisään. 

Kiekko-Vantaa oli lähellä tasoitusta vikan kympin aikana. Tolppaa lähemmäs ei kuitenkaan päästy. Okko Kangasniemi kilautti kertaalleen tolppaan. 

Hyvä taistelu härkäviikon päätteeksi sarjan kovimpiin joukkueisiin kuuluvaa Ketterää vastaan. Palkintoa ei kuitenkaan saatu. 

Kiekko-Vantaan kausi jatkuu ensi perjantaina Joensuun Kiekko-Poikia vastaan Tikkurilan Areenalla. 

K-Vantaa–Ketterä 3–2

3.43 1–0 Otto Salin (Okko Kangasniemi, Santeri Hartikainen)

9.05 1–1 Jani Taskula (Jimi Rönkkönen, Miku Ronkainen) YV

39.56 1–2 Mikko Haaparanta (Santeri Salmela)

46.15 1–3 Patrik Juhola (Anri Ravinskis, Väinö Liikonen)

47.14 2–3 Niklas Nordgren (Oliver Tuhkanen, Ville Sivonen)

Torjunnat:

Paavo Hölsä, K-Vantaa 7+16+2=25

Reima-Ville Roos, Ketterä 6+3+6=15

Mestis