Kiekko-Vantaa | Mestis

Kausikortit myynnissä nyt! – Kausikorttikampanja käynnissä kesäkuun loppuun

05.05.2023

Kuva: Toni Jaconelli

Kiekko-Vantaan kausikortilla näet Suomen viihdyttävintä lätkää. Valmistaudu tulevaan Mestis-kauteen hankkimalla oma kausikorttisi.

Kiekko-Vantaan runkosarjan 2023–24 kausikortit ovat myynnissä. Kiekko-Vantaan kausikortilla näet kaikki lohipaitojen runkosarjan kotiottelut tuhansien tarinoiden Mestiksessä. 

Edessä on kiistatta hyvin mielenkiintoinen kausi, sillä Jokerit palaa Suomen kiekkokartalle. 

Kausikortti on ottelua kohden ylivoimaisesti paras ja edullisin tapa olla omiesi tukena viihdyttävän runkosarjan aikana.

Kiekko-Vantaan kausikortti maksaa 250 euroa (sisältää alv 10%). Näet kausikortilla lohipaitojen kaikki runkosarjaottelut (kausikortti ei sisällä harjoitusotteluita, Suomen Cupia ja mahdollisia pudotuspelejä). Tikkurilan Areenalla istumapaikat ovat numeroimattomia.

Toukokuun ja kesäkuun ajan Kiekko-Vantaan kausikorttikampanja on käynnissä. Tämän ajan kausikortin saat vain 130 eurolla. Joten ostamalla kausikortin nyt säästät 120 euroa. 

Tilaa kausikorttisi sähköpostilla [email protected]. Kerro kuinka monta kausikorttia ostat, haluatko kausikortin postissa vai haetko sen toimistolta ja sovi samalla maksukäytännöistä. 

Faniryhmä Ruutanoiden kausikorteista ja eduista tiedotetaan jäsenille. Junioreiden, toimihenkilöiden ja junioreiden vanhempien kausikorteista tiedotetaan suoraan joukkueille. 

Mestis