Kiekko-Vantaa | Mestis

Karvas tappio Kajaanissa

25.11.2023

Kiekko-Vantaa jäi sarjapisteittä vieraskiertueella. 

Kiekko-Vantaa ei saanut koneesta parasta irti lauantaina, mutta ei missään nimessä pelannut huonostikaan. 

Paikkoja oli kuin hammaslääkärissä, mutta tehot jäi piippuun. Välillä jääkiekko on tolppa sisään, tolppa ulos – tänään se oli tolppa ulos. 

Kiekko-Vantaa oli avauserässä pelin päällä ja paikkojakin oli. Kultakypärä Santeri Hartikaisella ehkäpä ne parhaat tontit. 

Toisen erän alku oli synkkä vierasjoukkueelta ja paketti hajosi ekalla vitosella. Hokki iski heti erän alkuun ylivoimalla, kun Eetu Selänne viimeisteli Julius Korjuksen esityöstä. Pari minuuttia myöhemmin Leevi Selänne iski isäntien toisen vastaiskusta. 

Kiekko-Vantaa otti aikalisän ja pääsi peliin takaisin kiinni. Puolustaja Robin Laukkanen tinttasi hyvän pyörityksen päätteeksi kavennuksen Leevi Karjalaisen ja Totte Mobergin syötöistä. 

Kiekko-Vantaan Markku Kitunen ohjasi minuutti ennen erän loppua Joona Vainion laukauksen ilmasta sisään, mutta maali hylättiin. Se oli aika kiikun ja kaakun. 

Kolmannessa erässä Kiekko-Vantaa ei saanut kiekkoa sitten millään sisään. Perttu Iso-Kuortille avautui tuhannen taalan paikka, mutta tällä kertaa ei vaan uponnut. Paikkoja Lohella oli, mutta tänään ei edes pomppinut. 

Lopussa avautui mahdollisuus ylivoimalla, mutta se ei tänään kyllä toiminut sillä tavalla millä pitäisi. 

Ilman maalivahtia pelatessa Kiekko-Vantaan Niklas Nordgrenille avautui paras paikka ja kuti olikin lähellä. Mutta vain lähellä. 

Hokin kolmannen iski tyhjiin viimeisellä sekunnilla Iivari Säkkinen

Karvas maku jäi vieraskiertueesta. Sarjakärki laitettiin ahtaalle ja Hokki oli täysin lyötävissä tälläkin esityksellä, mutta mitään kotiin tuotavaa ei reissusta jäänyt. 

Tämä pitää nollata nopeasti ja jatkaa töitä. Kausi jatkuu tiistaina Forssan Palloseuran vieraana. 

Hokki–Kiekko-Vantaa 3–1

20.11 1–0 Eetu Selänne (Kasperi Heinänen, Julius Korjus) YV

22.37 2–0 Leevi Selänne (Eetu Selänne)

27.10 2–1 Robin Laukkanen (Leevi Karjalainen, Totte Moberg)

59.59 3–1 Iivari Säkkinen (Eetu Nieminen) TM

Torjunnat:

Eetu Nieminen, Hokki 8+7+8=23

Juuso Helomaa, K-Vantaa 7+7+5=19

 

Mestis