Kiekko-Vantaa | Mestis

Joona Vainio ja Miko Rautama jatkavat lohipaidassa

01.03.2024

Kiekko-Vantaa on tehnyt jatkosopimukset puolustaja Joona Vainion ja hyökkääjä Miko Rautaman kanssa. 

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2024–25 kattavat jatkosopimukset puolustaja Joona Vainion ja hyökkääjä Miko Rautaman kanssa. Sopimukset julkistettiin eilen ottelutapahtuman yhteydessä. 

Vainio on pelannut tällä kaudella lohipaidassa 38 ottelua tehoilla 0+13=13 Vainio on pelannut Mestiksessä 139 ottelua Forssan Palloseuran ja Kiekko-Vantaan riveissä. 

– Joona on ollut meidän kärkipakkeja tällä kaudella. Hän pelaa jämäkästi ja kiekollista taitoakin löytyy. Kokeneena pelaajana tärkeä herra arjessa ja kopissakin. Iso palanen meidän alakerrassa ensi kaudellakin. Hienoa, että Joona jatkaa Vantaalla, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo. 

Rautama on pelannut lohinutussa 40 ottelua tehoilla 6+4=10. Mäntsälän Jää-Tiikereiden kasvatti on pelannut junioriuransa Pelicansissa. 

– Miko on ottanut kauden aikana harppauksia kokonaisvaltaisessa pelaamisessa. Hän on taitava ja juonikas pelaaja. Uskon, että saamme tulevaisuudessa vielä lisää irti hyökkäyspäässä tehojen muodossa. Miko pystyy pelaamaan niin keskellä kuin laidassakin. Hienoa, että yhteistyö jatkuu Mikon kanssa,  Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen sanoo. 

Kiekko-Vantaa julkaisee lisää jatkosopimuksia ensi viikolla. 

Mestis