Kiekko-Vantaa | Mestis

Jasper Matilainen jatkaa lohipaidassa

17.04.2023

Jasper Matilainen on Kiekko-Vantaan mies ensi kaudellakin.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2023–24 kattavan jatkosopimuksen laitahyökkääjä Jasper Matilaisen, 21, kanssa.

– Jape pelasi nousujohteisen kauden, mutta harmittavasti loukkaantuminen päätti sen juuri ennen pudotuspelejä. Jape on liukasliikkeinen laituri, jolla on potentiaalia tehdä tulosta, mutta lisäksi hän on myös esimerkiksi hyvä alivoimapelaaja. Uskon siihen, että Jape ottaa seuraavan stepin eteenpäin ensi kaudella. Olemme todella iloisia, että saamme nauttia ensi kaudellakin Jasper Matilaisen otteista Vantaalla, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.

– Jape on mahtava persoona ja joukkuejätkä viimeisen päälle. Kaukalossa luisteluvoimainen peluri, jolla on iso maalintekopotentiaali. Jape on tunnollinen ja taitava pelaaja kahteen suuntaan, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen sanoo. 

Matilainen pelasi viime kaudella Kiekko-Vantaassa 47 ottelua tehoilla 6+14=20. Järvenpääläislähtöinen laituri saapui Vantaalle Lahdesta, jossa pelasi kaksi kautta Pelicansin U20-joukkueessa.

Matilainen on pelannut Mestiksessä yhteensä 51 ottelua Peliitoissa ja Kiekko-Vantaassa.

Hänet tunnetaan nopeana, työteliäänä ja monipuolisena hyökkääjänä, joka pystyy pelaamaan oikeastaan roolissa kuin roolissa. 190-senttisellä Matilaisella oli viime kaudella iso ruutu alivoimalla, mutta raivasi kauden aikana vastuuta myös ylivoimastakin.

– Täällä on mukava jatkaa. Viime kausi meni ok, mutta parannettavaakin jäi. Tämä on erinomainen paikka kehittyä, hyvä valmennus ja vaatimustaso on korkealla. Haluan auttaa joukkuetta kaikin tavoin voittamaan, Jasper Matilainen sanoo. 

Matilainen jatkaa lohipaidassa numerolla 18.

Seuraavan jatkosopimuksen julkaisemme perjantaina.

Mestis