Kiekko-Vantaa | Mestis

Isot pisteet jaossa perjantaina Tikkurilassa

18.01.2024

Kiekko-Vantaa kohtaa perjantaina Tikkurilan Areenalla KeuPa HT:n. 

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskevät yhteen perjantaina Tikkurilan Areenalla. Jaossa on isot pisteet todella tasaisessa sarjassa. 

Kiekko-Vantaa on sarjassa seitsemäntenä ja saalistanut 31 ottelusta 47 pistettä. Matkaa kuuden joukkoon on piste ja neljän parhaan joukkoon seitsemän pistettä. 

Kiekko-Vantaa on neljän ottelun mittaisessa voittoputkessa. Viime viikolla se kaatoi vieraissa sekä Hokin että Hermeksen. Viiden edellisen ottelun kuntopuntarissa lohipaidat ovat toisena. 

– Kiva palata kotiyleisön eteen. Halutaan pitää hyvästä jaksosta kiinni ja parantaa peliä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo. 

Kiekko-Vantaan täytyy perjantaina onnistua jälleen jokaisessa pelin osa-alueella. KeuPa on vaarallinen nippu ja varsinkin Mestiksen pisteykkösen Leo Ringin johtama ketju on mättänyt tehoja. 

KeuPa HT on sarjassa yhdeksäntenä ja raapinut 32 ottelusta kasaan 45 paunaa. Matkaa kuuden joukkoon on kolme pistettä ja neljän joukkoon yhdeksän pinnaa. 

KeuPa HT on niin ikään hyvässä iskussa. Viidestä edellisestä ottelusta se on voittanut kolme ja kerännyt kaikista pisteitä. 

Viime viikolla se taipui jatkoajalla Hokille 2–3, kaatoi rankkareilla IPK:n 5–4 ja taipui jatkoajalla RoKille maalein 3–4. 

Kiekko-Vantaa ja KeuPa ovat kohdanneet tällä kaudella kolmesti. KeuPa on voittanut kahdesti ja Kiekko-Vantaa kerran. Edellinen kohtaaminen päättyi joulukuun alussa KeuPan 3–2-jatkoaikavoittoon Keuruulla. 

– KeuPa on tehokas hyökkäyspelijoukkue. Kärkipelaajat luovat tyhjästä paikkoja. Meidän täytyy puolustaa hyvin ja fiksusti jokapuolella kaukaloa, Manninen sanoo. 

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT perjantaina klo 18.30 Tikkurilan Areenalla. Ottelun jälkeen areenan aulassa meet & greet. Tule tapaamaan pelaajia ja hakemaan nimmarit sekä yhteiskuvat. Liput matsiin TÄSTÄ

Seuraa häntä:

#91 Kasper Lundell, K-Vantaa

– Viiden ottelun pisteputkessa. Taitava ja luotettava peluri. Tullut hienosti sisään joukkueeseen.  

#89 Miiro Linjala, KeuPa

– Ollut viime aikoina erittäin tehokas Leo Ringin ja Joni Airon rinnalla. Kuuteen edelliseen otteluun tehot 3+7. 

Kiekko-Vantaan pistepörssi:

1) Santeri Hartikainen 17+20=37

2) Okko Kangasniemi 11+24=35

3) Niklas Nordgren 13+19=32

4) Olli Maansaari 9+18=27

5) Oliver Tuhkanen 5+12=17

KeuPan pistepörssi:

1) Leo Ring 12+35=47

2) Joni Airo 16+15=31

3) Miiro Linjala 10+15=25

4) Jasper Rantanen 9+7=16

5) Konsta Keteli 9+7=16

Mestis