Kiekko-Vantaa | Mestis

Harjoituskauden kotiavaus edessä torstaina Jokereita vastaan

23.08.2023

Kiekko-Vantaa kohtaa torstaina harjoituskauden kotiavauksessa Jokerit. 

Torstaina on edessä odotettu kamppailu, kun Kiekko-Vantaa kohtaa harjoituskauden kotiavauksessa Jokerit. 

Kiekko-Vantaa on ottanut harjoituskauden kolmesta ottelusta yhtä monta voittoa. Viime viikolla kaatui Koovee Lempäälässä maalein 4–1. Vantaalaisten maaleista vastasivat Santeri Hartikainen, Ville Rautiala, Perttu Iso-Kuortti ja Nikke Kettukangas

Kiekko-Vantaa lähtee torstaina kuumaan pääkaupunkiseudun paikallismatsiin kehittämään omaa peliään ja pyrkii saamaan jälleen tällä viikolla hittuja asioita näkymään pelissä. 

Jokerit palaa Suomen kiekkokartalle KHL-vuosien jälkeen. Se jos mikä tekee Mestikselle gutaa saada yksi Suomen isoimmista urheilubrändeistä mukaan tuhansien tarinoiden sarjaan. 

Jokerit on liikkeellä sarjan isoimmalla pelaajabudjetilla ja kasassa on laadukas nippu, josta löytyy paljon taitoa. 

Jokereiden avainpelaajia ovat muun muassa maalivahti Severi Auvinen, pakiston Saku Forsblom, Valtteri Jeskanen, Jere Vertanen ja hyökkäyksen Oskari Kalajanniska, Alexander Forslund sekä lohipaidasta tutut Erkka Seppälä, Emil Oksanen ja Niclas Tenhovuori. Valmennuksessa on tuutuja herroja lohiorganisaatiosta, sillä päävalmentajana toimii Tero Määttä ja apuvalmentajana Mika Niskanen.

Jokerit on pelannut harjoituskaudella kuusi ottelua, joista saldona on kaksi voittoa. Pitsiturnauksessa se taipui Ässille, Lukolle ja 90-luvun hegemoniaväännössä TPS:lle. Mestis-joukkueita vastaan pelatuissa otteluissa se hävisi Tikkurilassa KeuPalle jatkoajalla 3–4, mutta viime viikonloppuna voittotili aukesi Turun turnauksessa 3–2-voitoilla TUTO:sta ja Kiekko-Espoosta. 

Kiekko-Vantaa on kohdannut Jokerit viimeksi harjoituspelissä Tikkurilassa elokuussa 2016, kun Jokerit pelasivat KHL:ssä. Tuolloin Jokerit voitti kamppailun maalein 3–4.

Kiekko-Vantaa–Jokerit klo 18.30 torstaina Tikkurilan Areenalla. Vain Ruutanat-kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn harjoituskauden kotipeleihin. Torstain peliin juniorit sisään ilmaiseksi pelipaidassa. 

Hanki liput matsiin TÄSTÄ

Seuraa heitä:

#29 Santeri Hartikainen, K-Vantaa

– Raamikas sentteri on pelannut vahvasti preseasonilla. Vahva jässikkä, jolla löytyy ögaa ja käsiä. 

#81 Erkka Seppälä, Jokerit

– Maestromainen sentteri palaa Tiksiin nyt Jokeri-paidassa. Juonikas ja ovela pelintekijä. 

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi harjoitusotteluissa:

 

1) Jasper Matilainen 3+2=5

2) Matias Lentämäki 1+3=4

3) Okko Kangasniemi 0+4=4

4) Niko Somppi 1+2=3

5) Santeri Hartikainen 1+2=3

Jokereiden sisäinen pistepörssi harjoitusotteluissa:

1) Mathias Hänninen 2+2=4

2) Erkka Seppälä 1+2=3

3) Leevi Lemberg 2+0=2

4) Väinö Sirkiä 1+1=2

5) Atso Lehtinen 1+1=2

Mestis