Kiekko-Vantaa | Mestis

Antti Virtanen Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

02.02.2024

Kiekko-Vantaa vahvistaa hyökkäystään U20 SM-sarjan pistehailla Antti Virtasella. 

Taitava hyökkääjä Antti Virtanen vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäystä. Virtanen liittyi joukkueeseen tänään. 

– Antti on hyvin mielenkiintoinen pelaaja. Olemme seuranneet tarkasti hänen otteitaan ja kuten pisteet nuorten sarjoista kertoo, niin taitoa löytyy. Antti on nimenomaan peluri. Omaa loistavat hyökkäyspään kyvyt, joten tuo meille juonikkuutta ja maalintekopotentiaalia. Hienoa, että tämä siirto onnistui ja tässä on hyvä palanen myös ajatellen ensi kautta, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.  

Virtanen, 19, on pelannut tällä kaudella SaiPan U20-joukkueessa 37 ottelua tehoilla 23+29=52. Virtanen on U20 SM-sarjan pistepörssin kutonen. 

Virtanen takoi viime kaudella U20 SM-sarjassa 35 ottelussa tehot 25+29=54. 

Junioreissa Pitäjänmäen Tarmon kasvatti on edustanut Kiekko-Vantaata, Lukkoa ja SaiPaa. Virtanen pelasi Kiekko-Vantaassa U16 SM-sarjaa huipputehoilla kaudella 2019–20. 

– Antti on U20 sarjoissa tasonsa osoittanut, ja nyt hänen kohdallaan oli aika hypätä miesten peleihin. Antti on todella taitava ja älykäs pelaaja kiekolla ja hyökkäysalueella. Antti on pelaaja kuka tulee varmasti pelaamaan tulevaisuudessa vielä isommissa sarjoissa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo. 

Tervetuloa, Ana! 

Mestis