Kiekko-Vantaa | Mestis

Vain maalit jäi puuttumaan Heinolassa

17.08.2022

Kiekko-Vantaa jäi maaleitta keskiviikkona harjoituskauden toisessa ottelussa.

Kiekko-Vantaa ja Peliitat iskivät yhteen keskiviikkona Heinolassa. Lohi määräsi kaukalossa tasakentällisin ja vei peliä. Harjoitellut asiat näkyivät kaukalossa, mutta maalinteko oli tervanjuontia.

Peliitat rokotti kahdesti kolmesta ylivoimasta ja otti 2–0-voiton. Peliittojen maaleista vastasivat Joona Lehtinen ja venäläsipakki Alexander Yakimenko.

–  Tulokseen ei ole kukaan tyytyväinen, mutta kun mietitään peliä, niin harjoitellut asiat ajankohtaan nähden näkyivät siellä hyvin ja kyllä me 5 vs 5 -pelissä ollaan oikealla tiellä. Tänään se viimeinen kaksi metriä jäi vajaaksi, jossa silmän täytyy kiilua kirkkaana ja laittaa lötöä pussiin. Perjantaina ollaan tehokkaampia ja parannetaan tästä vielä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kiekko-Vantaalla oli lukuisia loistavia paikkoja. Muun muassa maestro Erkka Seppälän johtama ketju loi paljon tontteja, mutta palkinto jäi saamatta. Kolmannessa erässä myös Lohi sai pelata ylivoimaa, mutta rouva fortunakaan ei ollut puolella.

Peliittojen kiistaton ykköstähti oli 38 kertaa torjunut Riku Räihä, jolla oli hyvä mäihäkin mukana.

Joukkueet kohtaavat toisensa perjantaina Myyrmäessä. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30 ja ovet aukeavat tuntia ennen. Liput ovelta 10 euroa, 7–15 -vuotiaat 5 euroa, EVU:n ja Kiekko-Vantaan juniorit pelipaidoissa ilmaiseksi.

Peliitat–Kiekko-Vantaa 2–0 (1–0, 1–0, 0–0)

8.01 1–0 Joona Lehtinen (Niko Somppi, Niklas Virtanen) YV

32.48 2–0 Alexander Yakimenko (Juuso Arola, Markus Lahtinen) YV

Torjunnat:

Riku Räihä, Peliitat 9+13+16=38

Samuli Tervo, K-Vantaa 7+9+2=18

Mestis