Kiekko-Vantaa | Mestis

Terry And vahvistaa Kiekko-Vantaata lainasopimuksella

22.11.2022

Kiekko-Vantaa saa mieluisan vahvistuksen hyökkäykseen, kun KooKoon Terry And saapuu vuoden loppuun kestävällä lainasopimuksella lohipaitaan.

Etelä-Vantaan Urheilijoiden kasvatti Terry And, 24, vahvistaa Kiekko-Vantaata vuoden loppuun saakka kestävällä lainasopimuksella, jonka jälkeen tilannetta katsotaan uudestaan.

– Hienoa, että saatiin Terry Vantaalle ja hän halusi itse tulla meille. Terry on kovalla työmoraalilla varustettu urheilija ja luisteluvoimainen peluri. Hän sopii meidän joukkueeseen hyvin ja pääsee pelaamaan vahvuuksillaan. Terryltä on lupa odottaa juonikuutta ja ratkaisuvoimaa hyökkäyspäässä myös, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo. 

And on pelannut tällä kaudella kaksi Liiga-ottelua KooKoon paidassa ja kolme Mestis-ottelua lainalla Kiekko-Espoossa ilman tehomerkintöjä.

Taitava ja nopea rightin laituri oli viime kaudella hurjassa lennossa Mestiksessä, kun And takoi KeuPa HT:n miehistössä 25 ottelussa tehot 12+16=28.

And on pelannut urallaan 43 Liiga-ottelua HIFK:n ja KooKoon riveissä. Mestistä And on tahkonnut 71 ottelua tehoilla 24+29=53 Jokipoikien, KeuPan ja Kiekko-Espoon riveissä.

Junioreissa And on voittanut U20 SM-hopeaa Ässissä keväällä 2017 ja pronssia HIFK:ssa 2018. And toimi HIFK:n U20-joukkueen eli Kollien kipparina kaudella 2018–19. Edellisen kerran And on pukenut lohipaidan päälle U20-ikäluokassa kaudella 2015–16. Hyökkääjä vietti 2013–15 -kaudet Pohjois-Amerikassa New Hampshiren juniorijoukkueessa.

Tervetuloa Loheen, Terry!

Mestis