Kiekko-Vantaa | Mestis

Puolustaja Thomas Grönlund lainalle Kiekko-Vantaaseen

09.03.2023

Rauman Lukon puolustajalupaus Thomas Grönlund lainalle lohipaitaan.

Kiekko-Vantaa saa puolustukseen nuorten maajoukkueista tutun pelaajan, kun Thomas Grönlund liittyy joukkueeseen. Helsinkiläislähtöinen puolustajalupaus kuuluu Liiga-seurojen nimeämään nuorten pelaajien listalle, jonka myötä siirto Vantaalle oli mahdollinen.

– Kiitos Rauman Lukolle, että saimme Thomaksen auttamaan meitä Vantaalle. Saamme nuoren, lupaavan ja jämäkän peruspuolustajan, jonka vahvuudet ovat nimenomaan puolustuspelissä. Odotetaan Thomaksen tuovan kaukaloon jämäkkää peruspelaamista ja viisikkoa tukevaa peliä, eikä tarvita mitään hokkuspokkus-temppuja, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

 Grönlund on pelannut tällä kaudella Lukon U20-joukkueessa 37 ottelua tehoilla 3+5=8. Lisäksi 18-vuotias puolustaja on pelannut neljä ottelua Suomen U19-maajoukkueessa.

Grönlund on pelaajatyypiltään jämäkkä peruspuolustaja.

Viime kaudella Grönlund voitti Lukon U20-joukkueessa Suomen mestaruuden ja oli voittamassa myös U18 MM-pronssia Pikkuleijonille viime keväänä.

Grönlund liittyi joukkueeseen aamulla ja hänet nähdään kaukalossa lohipaidassa jo tänään, kun Kiekko-Vantaa kohtaa Tikkurilan Areenalla RoKin.

Mestis