Kiekko-Vantaa | Mestis

Pelintekotaitoa keskikaistalle – Jimi Rönkkönen vahvistamaan Kiekko-Vantaata

27.12.2022

Kiekko-Vantaa vahvistaa sentteriosastoaan, kun HPK:n Jimi Rönkkönen saapuu toistaiseksi voimassa olevalla lainasopimuksella lohipaitaan.

Taitavana pelintekijänä tunnetun Jimi Rönkkösen otteista saadaan nauttia Vantaalla. Juonikas ja älykäs sentteri liittyi joukkueeseen tiistaina ja pelaa heti keskiviikkona paikalliskamppailussa Kiekko-Espoota vastaan.

– Hienoa, että saatiin Jimi auttamaan meitä ja kehittymään pelaajana. Saadaan Jimistä taitava peliä tekevä sentteri, joka näkee kentän hyvin ja löytää hyviä syöttörakoja. Jimi on pystynyt tekemään junioreissa kovaa tulosta ja ollut joukkueen kapteenistoissa. Hieno nuori herrasmies ja loistava peluri meille, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Kiekko-Vantaalle tuli tarve sentterille, kun loistavasti pelannut Erkka Seppälä sai näyttöpaikan HPK:n liigamiehistöstä.

Rönkkönen on suorittanut syyskauden aikana armeijan ja takonut samalla HPK:n U20-joukkueessa 18 ottelussa tehot 9+11=20.

– Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja mukava tulla tänne pelaamaan. Pyrin tuomaan omat vahvuudet kaukaloon ja auttamaan joukkeutta voittamaan. Minut otettiin heti todella hyvin vastaan, Jimi Rönkkönen sanoo. 

Viime kaudella keskushyökkääjä tehtaillut U20 SM-sarjassa HPK:lle 41 ottelussa tehot 19+34=53. Rönkkönen oli koko sarjan pistepörssin kolmas ja ansaitsi Liiga-sopimuksen. HPK-kasvatti pelasi viime kauden aikana myös yhden Mestis-ottelun Forssan Palloseuran paidassa.

Rönkkönen pelaa lohipaidassa numerolla 23.

Mestis