Kiekko-Vantaa | Mestis

Nico Sirviö Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajaksi

06.03.2023

Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajaksi kaudelle 2023–24 on valittu Nico Sirviö.

Nico Sirviö, 32, ottaa vetovastuun Kiekko-Vantaan U20-joukkueessa 1+1-vuotisella sopimuksella. Sirviö on työskennellyt kahdella edellisellä kaudella Suomi-sarjajoukkue Järvenpään Haukkojen päävalmentajana.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme Nicon Vantaalle. Olemme saaneet hyvät suositukset hänestä ja haastattelujen perusteella tässä on meidän näköinen valmentaja, jota tehtävään haettiin. Nuori koutsi, jolla on palava halu mennä eteenpäin uralla, menestyä ja viedä meidän U20-pelaajia eteenpäin kohti edustusjoukkuetta. Samalla haluan myös kiittää Jukka Mäkistä ajasta Muikuissa ja toivottaa menestystä Mikkeliin, Kiekko-Vantaan pelaajakoordinaattori Mikko Mannonen kertoo.

Kiekko-Vantaan U20-joukkue aloittaa sunnuntaina urakkansa SM-karsinnoissa. 

Sirviöllä on kokemusta juniorivalmennuksesta Diskoksen ja JYPin junioreista. Valmennusuran hän aloitti kaudella 2014–15 Ruotsin kolmanneksi korkeimmalta sarjatasolta Tranås AIF:n joukkueesta apuvalmentajan paikalta.

– Odottavaisin fiiliksin saavun Muikkuihin. Tämä on hyvä steppi valmentajauralleni. Pääsen hyvään ympäristöön kehittämään nuoria pelaajia ja itseäni. Haluan luoda tänne työteliään ja urheilullisen joukkueen oli sitten sarja U20 SM tai Mestis. Perusarvot pitää olla kohdillaan, Nico Sirviö kertoo.

Sirviö aloittaa tehtävässään toukokuussa, kun kauden 2023–24 joukkue aloittaa toimintansa. Apuvalmentaja tullaan nimeämään myöhemmin. Maalivahtivalmentajana jatkaa Antti Leskinen. Aamujäätoiminnassa ensi kaudella valmennuksessä nähdään myös edustusjoukkueen valmentaja Janne Tuunanen.

Kiinnostaako pelaaminen Kiekko-Vantaan U20-joukkueessa kaudella 2023–24? Ole rohkeasti yhteydessä päävalmentaja Nico Sirviöön.

Nico Sirviö

+358 40 551 6714

 

Mestis