Kiekko-Vantaa | Mestis

Muikkujen kapteenisto kaudelle 2022–23

25.07.2022

Leo Latvala toimii Kiekko-Vantaan U20-joukkueen kapteenina kaudella 2022–23. Kapteeniston täydentävät Sisu Matiskainen, Tuomas Eklund ja Nico Lappalainen.

– Meillä on kasassa vastuullinen ja esimerkillinen kapteenisto, jolla pysyy pilke silmäkulmassa jatkuvasti. Kaikki pystyvät tuomaan kentälle ja sen ulkopuolelle joukkueen toimintaan jotain lisää omalla erityisosaamisellaan , oli se sitten kiekkojen syömistä, maalien tekemistä, kaverin tukemista tai muilta sekä itseltä vaatimista. Tärkeimpänä kaikista koen, että kommunikointi toimii kapteeniston ja valmennuksen välillä erinomaisesti ja tätä kautta saadaan myös pelaajien ääni vahvemmin kuuluviin esimerkiksi harjoittelun suunnittelussa ja toteuttamisessa. Jätkät ovat ottaneet roolinsa kapteenistossa omakseen ja lähteneet innoissaan uuteen rooliin, Kiekko-Vantaan U20 -joukkueen päävalmentaja Jukka Mäkinen kertoo.

Muikkujen kapteeniksi on valittu taitava keskushyökkääjä Leo Latvala, joka on ollut kahdella edellisellä kaudella Kiekko-Vantaan U20-joukkueen kantavia voimia. Viime kaudella Latvala paukutti 43 ottelussa tehot 18+38=56.

Luottopuolustaja Sisu Matiskainen on käynyt läpi Kiekko-Vantaan junioripolun ja aloittaa toisen kautensa Muikuissa.

Kiekollinen puolustaja Eklund palaa Vantaalle kahden vuoden tauon jälkeen. Oikealta laukova Eklund pelasi viime kaudella JYPin ja Kiekko-Espoon riveissä. Kaudella 2019–20 hän takoi hyvät pisteet Kiekko-Vantaan U18 -joukkueessa.

Lappalainen tekee myös paluun Vantaalle kahden Vaasan Sportissa vietetyn kauden jälkeen. Taklausvoimainen laituri tietää mitä U20 SM-sarjassa pelaaminen ja voittaminen vaatii.

Muikkujen kausi U20 SM-sarjassa starttaa perjantaina 2. syyskuuta Ässien vieraana.

Kapteeisto:

C Leo Latvala

A Sisu Matiskainen

A Tuomas Eklund

A Nico Lappalainen

Mestis