Kiekko-Vantaa | Mestis

Mico Luoto ja Leevi Teissala vahvistamaan Kiekko-Vantaata

22.09.2022

Kuvat: HIFK

HIFK:n puolustaja Mico Luoto ja hyökkääjä Leevi Teissala vahvistavat Kiekko-Vantaata tämän viikon otteluissa.

Kiekko-Vantaa saa apuja ennen kauden alkua HIFK:sta, kun puolustaja Mico Luoto ja hyökkääjä Leevi Teissala liittyvät ryhmään lainalle ainakin tämän viikon otteluihin.

– Ensinnäkin kiitokset HIFK:lle ja Tobias Salmelaiselle, että saadaan Mico Luoto ja Leevi Teissala auttamaan meidän joukkuetta. Luoto on tuttu pelaaja jo toissa kaudelta ja tiedetään, että saadaan hyvin liikkuva, kiekollisesti taitava ja pelirohkea pakki. Mico pystyy auttamaan joukkuetta jokaisella osa-alueella. Leevi on huipputaitava, todella lupaava ja ratkaisuvoimainen rightin laituri. Leevin suurimmat vahvuudet ovat hyökkäysalueella ja ylivoimapelissä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Luoto on pelannut tällä kaudella kaksi ottelua U20 SM-sarjassa tehoilla 0+2. Viime kaudella taitava kiekollinen puolustaja pelasi kuusi liigaottelua ja viisi CHL-kamppailua HIFK:ssa. Lisäksi Luoto takoi Joensuun Kiekko-Pojissa lainalla 31 otteluun tehot 3+13. Toissa kaudella Luoto nähtiin Kiekko-Vantaan pelipaidassa.

Turkulaislähtöinen Teissala pelaa toista kauttaan HIFK:ssa. Tällä kaudella taiturimainen hyökkääjä on pelannut kahdessa liigaottelussa ja esiintyi pirteästi harjoituskaudella. Viime kaudella tilille kertyi 11 liigaottelua tehoilla 1+1, TUTO:ssa 15 ottelua tehoilla 4+5 ja Kolleissa kolme ottelua tehoilla 0+3.

Mestis