Kiekko-Vantaa | Mestis

Leevi Kannisto Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

11.11.2022

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Leevi Kanniston kanssa.

Kiekko-Vantaa vahvistaa hyökkäystä 24-vuotiaalla laitahyökkääjä Leevi Kannistolla, joka siirtyy lohipaitaan Heinolan Peliitoista.

– Olen kuullut pelkästään hyvää Kiekko-Vantaan toiminnasta, niin mukava tulla tänne. Tuon joukkueeseen suoraviivaisuutta, maaleja ja teen sata lasissa hommia joukkueelle. Olen erittäin innoissani päästessäni pelaamaan ja tulen tekemään kaikkeni tämän seuran eteen, Leevi Kannisto kertoo.

Kanniston alkukausi Heinolassa oli vaikea, sillä 14 ottelussa kertyi tilille vain yksi syöttöpiste. Viime kaudella työteliäs ja maalinälkäinen laituri takoi FPS-paidassa 49 ottelussa tehot 13+9=22.

Kannisto tunnetaan vahvana vääntäjänä ja maalinedustapelaajana. Hyökkääjältä löytyy myös varsin hyvä laukaus.

– Saadaan Leevistä meille hyvä joukkuepelaaja ja tunnollinen kahden suunnan hyökkääjä. Leevi on ollut pidetty jätkä joka joukkueessa kopissa ja kaukalossa hän on kova kaveri tekemään hommia. Leevi tuo meille leveyttä ja hyvänä alivoimapelaajana osaamista sinne. Hän osoitti viime kaudella myös pystyvänsä tekemään maaleja Mestiksessä. Asiat etenivät nopeasti, kun saimme kuulla Leevin etsivän uutta seuraa, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Kannisto on pelannut Mestiksessä kolmella kaudella Joensuun Kiekko-Poikien, FPS:n ja Peliittojen riveissä 91 ottelua tehoin 15+13=28.

Kannisto on HPK:n kasvatti, käynyt läpi Kerhon junioriputken ja voitti keväällä 2017 U20-ikäluokan Suomen mestaruuden. Samassa joukkueessa pelasivat tuolloin muun muassa lohipaidasta tutut Erkka Seppälä, Julius Valtonen, Harri Kainulainen, Eemeli Jeskanen, Jaakko Kuusisto ja Olli Maansaari.

Kannisto liittyi joukkueeseen maanantaina ja pelaa lohinutussa numerolla 9. 

Tervetuloa Loheen, Leevi Kannisto!

Mestis