Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa jatkaa tutussa komennuksessa myös ensi kaudella

01.03.2023

Jani Manninen jatkaa Kiekko-Vantaa päävalmentajana myös kaudella 2023–24. Jatkosopimukset sorvattiin myös valmentaja Janne Tuunaselle ja maalivahtivalmentajalle Antti Leskiselle.

Kiekko-Vantaa jatkaa siis kaudella 2023–24 tutussa komennossa. Jani Manninen jatkaa päävalmentajana, Janne Tuunanen apuvalmentajana ja Antti Leskinen maalivahtivalmentajana.

– Hienoa, että saatiin kaikki kolme valmentajaa jatkamaan Kiekko-Vantaassa ja sitä kautta jatkumoa toimintaan. Olemme olleet erittäin tyytyväisiä valmennuksen työskentelyyn, tuloksiin ja miltä peli on parhaimmillaan näyttänyt. Janin kanssa meillä on pitkä yhteinen historia ja on ollut hienoa seurata hänen kehitysaskeleita edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Valmennuskolmikon yhteistyö ja kemiat toimivat erittäin hyvin, Kiekko-Vantaa Hockey Oyn puheenjohtaja Kai Sointu kertoo.

Jani Manniselle, 41, ensi kausi on jo kuudes Kiekko-Vantaan organisaatiossa. Kaudet 2018–20 hän toimi Kiekko-Vantaan U20-joukkueen päävalmentajana. Kaudet 2020–22 Mestis-joukkueen apuvalmentajana ja tällä kaudella Manninen on toiminut ensimmäistä kauttaan vantaalaisten pääkäskijänä Mestiksessä. Manninen on tehnyt erinomaista työtä Kiekko-Vantaan päävalmentajana. Mannisella on kokemusta myös juniorivalmentajana Bluesista, KalPasta ja KJT Haukoista.

– Tosi hyvillä mielin jatkan Kiekko-Vantaassa. On ollut antoisa työskennellä Jannen ja Juicen (Leskinen) kanssa. Ollaan vuoden viisaampia ja nähty mikä toimii ja mikä ei toimi. Haluamme jatkumoa joukkueeseen ja pelin osalta vahvistaa hyviä asioita ja kehittää peliä vielä enemmän voittavampaan suuntaan, Jani Manninen kertoo.

Janne Tuunanen, 41, on kokenut konna jo Mestis-areenoilla. Tuleva kausi on hänelle toinen Kiekko-Vantaassa. Savonlinnalaislähtöinen on luotsannut Mestiksessä kahdesti päävalmentajana joukkueensa runkosarjan voittajaksi. Kaudet 2018–20 Tuunanen vietti Hermeksessä päävalmentaja ja kaudella 2020–21 Tuunanen luotsasi Kiekko-Espoota. Tällä kaudella Tuunanen on toiminut Kiekko-Vantaan pestinsä lisäksi myös Suomen naisten maajoukkueen valmennustiimissä. Tuunanen on valmentajaurallaan valittu myös U16 - ja U18 SM-sarjojen parhaaksi päävalmentajaksi. Tuunanen tulee ensi kaudella myös toimimaan U20-joukkueen aamujäillä valmentajana. 

Antti Leskinen, 32, tuli Kiekko-Vantaaseen tälle kaudelle toimittuaan kaksi vuotta KeuPa HT:n maalivahtivalmentajana Mestiksessä. Leskinen on vienyt maalivahtivalmennuksen seurassa uudelle tasolle. Leskinen torjui urallaan Mestiksessä 90 ottelua SaPKossa ja IPK:ssa. Leskinen jatkaa ensi kaudella myös Kiekko-Vantaan U20-joukkueen maalivahtivalmentajana. 

 

Mestis