Kiekko-Vantaa | Mestis

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT kohtaavat keskiviikkona Mänttä-Vilppulassa

23.08.2022

Kuva: Juha Alamäki

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskevät yhteen keskiviikkona viimeisessä harjoitusottelussa ennen ensi viikolla alkavaa Suomen Cupia.

Kiekko-Vantaa on pelannut kolme harjoitusottelua, joista se on voittanut kaksi. Viime viikon Peliitat -ottelut antoi osviittaa siitä, että pelin kanssa ollaan oikealla tiellä.

Kiekko-Vantaa kaatoi perjantaina Myyrmäessä Peliitat maalein 4–0 Oliver Tuhkasen, Matias Laaksosen, Juuso Fagerströmin ja Mikael Mennan osumilla. Maalissa Mikko Holopainen pelasi nollapelin.

– Jatkamme eteenpäin kuin juna raiteillaan. Olemme harjoitelleet suunnitelmien mukaisesti ja nyt on mukava päästä pelaamaan KeuPaa vastaan. Saadaan hyvää infoa vastustajasta, mutta tärkein info saadaan tästä omasta tekemisestä. KeuPalla on hyvä nippu tähän sarjaan. Mänttä-Vilppula on itselle uusi paikka, joten rasti seinään, Kiekko-Vantaan pääävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Kiekko-Vantaan maalivahti Samuli Tervo on nimenomaan syntynyt Mäntässä, joten hänelle kyseessä on varmasti spesiaalipeli.

Paljon vaihtuvuutta ja uusi valmentaja ihmisten joukkueessa

Tehdäänpä seuraavaksi vastustaja KeuPa HT: ta tutummaksi. KeuPa HT on ollut joka kausi Mestiksen pudotuspeleissä ja seurahistorian ensimmäisen mestaruuden se voitti keväällä 2018. Viime kaudella Tomas Westerlundin johdolla KeuPa oli runkosarjan vitonen, mutta tippui puolivälierissä.

KeuPa HT:ssa on tapahtunut paljon muutoksia verrattuna viime kauteen. Viime kauden joukkueesta on jäljellä vain kolme pelaajaa. Uudeksi päävalmentajaksi saapui Jokereiden U20 -joukkueen apuvalmentajana viimeisimpänä työskennellyt, ex-sentteri Sami Ryhänen.

KeuPa:lla on kasassa nimivahva joukkue, jonka ykköstähdet ovat muun muassa maalivahti Leevi Nikkinen, puolustuksen liideri Henri Auvinen, Hermeksestä saapunut Juuso Ketola, Kärpistä lähtöpassit saanut Veli-Matti Tiuraniemi sekä hyökkäyksen Eetu Mäki, Juuso Heikkilä, Niko Kivelä ja JYP-laina Mikko Perttu.

KeuPalle kyseessä on ensimmäinen harjoitusottelu tälle kaudelle.

KeuPa HT–Kiekko-Vantaa klo 18.30 Mänttä-Vilppulassa. Ottelua voit seurata Leijonat TV:stä.

Seuraa heitä:

Jaakko Haarti, K-Vantaa

Tyylikäs kiekollinen puolustaja on Lohen avainpelaajia.

Mikko Perttu, KeuPa HT

Viime kauden Mestis-mestari nähdään JYP-lainana KeuPassa.

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi harjoitusotteluissa:

1) Juuso Fagerström 2+2=4

2) Matias Laaksonen 2+1=3

3) Atso Lehtinen 0+3=3

4) Tomi Palo 0+3=3

5) Mikael Menna 1+1=2

Mestis