Kiekko-Vantaa aloitti harjoituskauden voitolla

12.08.2022

Kuvat: Toni Takala

Kiekko-Vantaa aloitti harjoituskauden vakuuttavalla 5–1-voitolla Suomi-sarjajoukkue Porvoon Huntersista.

Lohi määräsi tahdin alusta saakka ja koko joukkueen työmoraali oli kohdillaan heti alusta asti. Kiekko-Vantaa takoi selvät 5–1-lukemat taululle.

– Mukava aloittaa voitolla, Isoin anti tästä oli se, että joukkue teki oikeanlaisella nöyryydellä töitä ja tämä oli työmoraalilta hyvä esitys. Olimme paljon kiekossa ja saatiin pelaajista infoa ja pelitavasta. Nuoriso-osasto esiintyi edukseen ja Seppälä maalissa oli erinomainen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoi.

Avauserässä Kiekko-Vantaa avasi maalihanat ajassa 9.41, kun pirteästi esiintynyt Samu Kaasinen ohjasi Atso Lehtisen viivalaukauksen maalin edestä sisään.

Toisessa erässä Kiekko-Vantaa ratkaisi kamppailun, kun se naulasi kaksi maalia ja puolusti hyvin. Ajassa 25.05 Tomi Purmola ohjasi maalin edestä tilanteeksi 2–0 ja kahdeksan minuuttia myöhemmin taiturimainen Matias Laaksonen tinttasi komean sommitelman päätteeksi Tomi Palon hienosta syötöstä tilanteeksi 3–0.

Päätöserän ensimmäisellä kympillä Lohi ei jalkaa kaasulta nostanut, vaan räppäsi pari lisää. Olli Maansaari laukoi yksilösuorituksen päätteeksi 4–0-osuman ja Juuso Fagerström sivalsi ylivoimalla 5–0-osuman.

Kiekko-Vantaan maalissa kaksimetrinen Aleksi Seppälä pelasi vahvan ottelun, mutta nolla rikkoontui yhdeksän minuuttia ennen loppua Hunters-puolustaja Oka Riissasen kuitattua vantaalaisten puolustuksen nukahduksen.

Kiekko-Vantaan tehopelaaja oli kolme syöttöpistettä saalistanut puolustaja Atso Lehtinen.

Lohi jatkaa harjoituskautta keskiviikkona Heinolassa Peliittoja vastaan.

Hunters–Kiekko-Vantaa 1–5  (0–1, 0–2, 1–2)

9.41 0–1 Samu Kaasinen (Atso Lehtinen, Juuso Fagerström)

25.05 0–2 Tomi Purmola (Joonas Rinnetmäki, Aku Tykkyläinen)

33.08 0–3 Matias Laaksonen (Tomi Palo, Atso Lehtinen)

45.48 0–4 Olli Maansaari (Matias Laaksonen, Atso Lehtinen)

47.45 0–5 Juuso Fagerström (Ville Österman, Tomi Palo) YV

51.30 1–5 Oka Riissanen (Juho Rantanen)