Kiekko-Vantaa | Mestis

Jaakko Kuusisto Kiekko-Vantaan hyökkäykseen

04.09.2022

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan sopimuksen laitahyökkääjä Jaakko Kuusiston kanssa.

Jaakko Kuusisto nähdään lohinutussa myös kaudella 2022–23. Nopea ja taitava hyökkääjä liittyi joukkueeseen maanantaina.

– Saamme Jaskasta maalintekovoimaa, juonikkuutta ja oikeanlaista ilkeyttä ja hän on parhaimmillaan kova peluri tähän sarjaan. Uskon, että saamme tällä kaudella Jaskasta enemmän irti ja hänelle sellainen rooli mikä tukee hänen vahvuuksiaan pelaajana, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Kuusisto pelasi Kiekko-Vantaassa viime kaudella 43 ottelua, joissa paukutti 11 maalia ja antoi 13 maaliin johtanutta syöttöä.

Kuusisto takoi kaudella 2019–20 Jokipojissa pelatessaan 42 paunaa ja oli koko Mestiksen kahdeksanneksi paras maalintekijä.

Hyvinkään Jää-Ahmojen kasvatti on pelannut urallaan 30 liigaottelua HPK:ssa, jossa on voittanut U20 Suomen mestaruuden keväällä 2017 ja Liiga-joukkueen kanssa Suomen mestaruuden 2019.

Mestiksessä Kuusisto on pelannut 135 ottelua LeKin, Ketterän, KeuPa HT:n, Jokipoikien, Hokin ja Kiekko-Vantaan riveissä. Näissä peleissä maaliahne hyökkääjä on pyssyttänyt tehot 42+52=94.

– Hienoa olla täällä takaisin. Olen todella innoissani tästä sopimuksesta ja täynnä virtaa lähden kauteen, Jaakko Kuusisto sanoo.

Kuusisto pelaa mitä todennäköisemmin ensimmäisen pelinsä keskiviikkona Suomen Cupin puolivälierässä Kiekko-Espoota vastaan. 

Mestis