Kiekko-Vantaa | Mestis

ENNAKKO: Tikkurilan lauantai-illan huumaan vieraaksi KeuPa HT

04.11.2022

Kiekko-Vantaa kohtaa lauantaina Tikkurilan Areenalla KeuPa HT:n viimeisessä kamppailussa ennen maajoukkuetaukoa.

Kiekko-Vantaa ja KeuPa HT iskevät yhteen lauantaina Tikkurilan Areenalla. Odotettavissa on vauhdikas ja kiihkeä kamppailu tärkeistä sarjapisteistä.

Kiekko-Vantaa on sarjassa viidentenä ja saalistanut 15 ottelusta 26 pistettä. Sijat 2–5 ovat tällä hetkellä kolmen pisteen sisällä toisistaan.

Kiekko-Vantaa on pelannut tällä viikolla jo kaksi ottelua: keskiviikkona kaatui Tikkurilan Areenalla Peliitat maalein 3–0 ja perjantaina Kokkolassa plakkariin tuli yksi piste rankkkaritappiolla Hermekselle 2–3.

Kiekko-Vantaa on puolustanut tämän viikon otteluissa paremmin ja esittänyt parhaimmillaan jälleen hienoa hyökkäyspeliä.

Palautuminen on isossa roolissa lauantaille, sillä Kiekko-Vantaa vietti perjantaina 12 tuntia bussissa ja saapuu Vantaalle takaisin vasta kolmen jälkeen yöllä.

Lauantaina Kiekko-Vantaalta vaaditaan ehjä 60-minuuttinen. Heti alusta saakka täytyy olla valmiina laittamaan parasta pöytään ja kamppailemaan jokaisen tilanteen loppuun saakka.

Kiekko-Vantaan paras pistemies on Jaakko Kuusisto, joka on nakuttanut 15 ottelussa tehot 6+9=15. Paras maalintekijä on puolestaan Tomi Purmola kahdeksalla kihauksella.

Vastustaja tutuksi

KeuPa HT on sarjassa sijalla yhdeksän ja saalistanut 11 ottelusta 14 pistettä. KeuPa on vantaalaisten tavoin tehnyt paljon maaleja, mutta päästänyt myös paljon omiin.

KeuPa HT:lla on kaksi perättäistä voittoa alla. Viikon ensimmäisen pelinsä se pelasi perjantaina kotona ja kaatoi Peliitat maalein 5–2.

KeuPa HT on tälläkin kaudella nimekäs nippu, mutta pelannut alkukauden ailahdellen. Keuruulaisten avainpelaajia ovat muun muassa ykköstorjuja Leevi Nikkinen, puolustajat Juuso Ketola, Henri Auvinen, Veli-Matti Tiuraniemi sekä hyökkäyksen Juuso Heikkilä, Eetu Mäki ja JYP-lainat Mikko Perttu ja Rasmus Heljanko.

Kiekko-Vantaa voitti KeuPa HT:n sarja-avauksessa Tikkurilan Areenalla jännittävien vaiheiden jälkeen maalein 6–5.

Kiekko-Vantaa–KeuPa HT lauantaina klo 17 Tikkurilan Areenalla. Hanki liput ennakkoon TÄSTÄ:

Seuraa heitä:

#88 Tomi Palo, K-Vantaa

– Taitava hyökkääjä pelaa hienoa tulokaskautta. Marko Palon veljenpoika on loistava peluri ja hieno tyyppi. Tulokkaiden pistepörssin kolmonen Mestiksessä.

#18 Rasmus Heljanko, KeuPa

– Porvoon Huntersin kasvatti on JYPin sopimuspelaaja. Tehnyt kahteen edelliseen otteluun maalin. Taitava ja vikkelä rightin laituri.

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Jaakko Kuusisto 6+9=15

2) Tomi Purmola 8+6=14

3) Emil Oksanen 6+6=12

4) Erkka Seppälä 2+10=12

5) Tomi Palo 5+6=11

KeuPa HT:n sisäinen pistepörssi:

1) Rasmus Heljanko 6+9=15

2) Mikko Perttu 5+9=14

3) Leo Ring 4+8=12

4) Juuso Heikkilä 6+5=11

5) Joni Airo 3+7=10

Tiesitkö?

– Kiekko-Vantaan juonikas pelintekijä Erkka Seppälä pelaa 100. Mestiksen runkosarjaottelunsa.

– Marraskuun punainen kypärä Jasper Matilainen on päässyt molemmissa marraskuun peleissä pisteille

– Kiekko-Vantaalta kaksi pelaajaa mahtuu TOP10 Mestiksen pistepörssissä: Jaakko Kuusisto on pistepörssin kasi ja Tomi Purmola kymmenes.

Mestis