Kiekko-Vantaa | Mestis

VIIKKOENNAKKO: Kiekko-Vantaa nälkäisenä pohjoisen kiertueelle

14.10.2021

Kuva: Shaun Duncan

Kiekko-Vantaa matkustaa kauden ensimmäiselle pohjoisen vieraskiertueelle tavoittelemaan kauden ensimmäisiä voittoja.

Kiekko-Vantaa kohtaa perjantaina Maso Lehtosen luotsaaman RoKin Lappi Areenalla ja lauantaina vastassa on vahvasti kauden aloittanut Pasi Räsäsen valmentama Kajaanin Hokki.

Kiekko-Vantaa on kuuden pelatun ottelun jälkeen sarjassa viimeisenä. Lohipaidat ovat hävinneet kaikki kuusi otteluaan, päästänyt eniten maaleja omiin ja tehnyt vähiten osumia. Maalintekoon tarvitaan siis lisää rentoutta ja omassa päässä täytyy olla jämäkämpi sekä huolellisempi.

Jokainen tietää, että Kiekko-Vantaa on sarjasijoitustaan parempi joukkue ja se pystyy huomattavasti parempaan. Työhaalarit on kaivettava esiin ja parasta on lyötävä pöytään, sillä mitään ei saa tuhansien tarinoiden Mestiksessä ilmaiseksi.

RoKi on sarjassa sijalla 12 ja saalistanut kuudesta ottelusta kuusi pistettä. RoKi on uudistunut tälle kaudelle paljon ja valmentajaksi saapui Ketterän kahteen mestaruuteen luotsannut Maso Lehtonen.

RoKilta löytyy paljon taitoa ja kärki on terävä. Joukkueen avainpelaajia ovat muun muassa puolustaja Jarkko Pynnönen ja Nicholas Canade sekä hyökkääjät Saku Kivinen, Heikki Huttunen, Gabin Ville, Miika Tiihonen ja KHL-kokemusta omaava Batrylan Muratov.

Hokki on pelannnut erittäin vahvan alkukauden uuden päävalmentajansa Pasi Räsäsen komennossa. Lohinutusta hyvin tutun Roope Niskasen edustama Hokki on sarjassa viidentenä ja raapinut kasaan 11 pistettä kuudesta ottelusta.

Hokin avainpelaajia ovat maalivahti Alex Mäkelä, Risto Mattila, Samu Pyykkönen, Oskari Siiki ja pelikieltoa kärsivä Tuomas Komulainen.

Kiekko-Vantaan viikonlopun pelit näet C Moresta.

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi:

1) Joni Piipponen 2+1=3

2) Erik Embrich 1+1=2

3) Tommi Laakso 1+1=2

4) Niko Mikkola 1+1=2

5) Roope Elimäki 0+2=2

 

Mestis