Kiekko-Vantaa | Mestis

Vasta 16-vuotias hyökkääjälupaus Oskari Latvala debytoi Mestiksessä

14.11.2019

Kiekko-Vantaan juniorimyllyn tämän hetken kirkkain jalokivi Oskari Latvala tekee Mestis-debyyttinsä perjantaina, kun lohipaidat kohtaavat Lappi Areenalla RoKin.

Oskari Latvalasta tulee yksi kaikkien aikojen nuorimmista Mestis-pelaajista. Etelä-Vantaan Urheilijoiden kasvatti tekee debyyttinsä Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla 16-vuotiaana.

– Jännitystä on ilmassa jo nyt ja se varmaan kasvaa peliä kohti. Hyvillä mielin lähden edustusjoukkueen mukaan pelaamaan, Oskari Latvala kertoo.

– Todella hienoa päästä tekemään Mestis-debyytti. Keväällä haastattelussa sanoin, että haluan päästä tässä seurassa mahdollisimman pitkälle ja nyt se Mestis-debytti tulee, Latvala jatkaa.

Taitava, nopea ja juonikas Latvala on takonut tällä kaudella Nuorten Mestiksessä Kiekko-Vantaalle 19 ottelussa tehot 13+15=28 ja B-nuorten SM-sarjassa kahdeksassa ottelussa tehot 6+8=14.

– Tehoja on tullut ja henkilökohtaisesti mennyt hyvin pelit ja joukkueena ollaan pärjätty, Latvala tuumii.

Latvala nähdään perjantaina Kiekko-Vantaan ykkösketjussa Mikael Sahan ja Julius Valtosen rinnalla.

– Oman pään kautta lähdetään pelaamaan. Ei saa tulla miinuksia ja voitto otetaan sieltä messiin, Latvala linjaa.

Latvala on kenties Kiekko-Vantaan seurahistorian nuorin Mestis-pelaaja. Nykyisin Pelicansissa kiekkoileva ja Leijonissakin jo nähty Aleksi Mustonen toimi Kiekko-Vantaan kapteenina jo 17-vuotiaana.

Mestis