Kiekko-Vantaa | Mestis

Vantaan Energia jatkaa Kiekko-Vantaan pääyhteistyökumppanina

01.07.2020

Kiekko-Vantaa ja Vantaan Energia ovat solmineet uuden merkittävän yhteistyösopimuksen. Näin Vantaan Energia jatkaa Kiekko-Vantaan pääyhteistyökumppanina. 

– On äärimmäisen hieno asia, että pitkäaikainen yhteistyö jatkuu Vantaan Energian kanssa. Tämä on meille merkittävä juttu ja haluamme olla yhdessä kantamassa vantaalaista soihtua, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo. 

Vantaan Energia on yksi Suomen suurimmista kaupunkienergiayhtiöistä. Energia-alalla on merkityksellinen rooli ilmastonmuutoksen torjunnassa. Vantaan Energia on kasvava kiertotalousenergiayhtiö, joka panostaa hiilineutraalien energiaratkaisujen löytämiseen.

– Vantaan Energia on Kiekko-Vantaan pitkäaikainen kumppani. Paikallisella Mestis-kiekolla on iso rooli Vantaalle. Pystymme hyödyntämään ottelutapahtumia asiakastyössä ja markkinoinnissa. Myös meidän henkilökunta käyttää paljon kausikortteja. Toivomme, että seura menestyisi ja Liigankin ovet aukeaisivat jossain vaiheessa, Vantaan Energian liiketoimintajohtaja Ilkka Reko kertoo. 

 

Mestis