Kiekko-Vantaa | Mestis

Tomi Purmola Kiekko-Vantaan miehistöön

04.11.2021

Kiekko-Vantaa on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Tomi Purmolan kanssa.

Tomi Purmola, 21, vahvistaa Kiekko-Vantaan hyökkäysosastoa. Seuran oma kasvatti nähdään ensimmäistä kertaa tositoimissa Mestiksessä lohinutussa lauantaina Kooveeta vastaan Trio Areenalla.

Purmola pelasi alkukauden Peliitoissa, joissa saalisti yhdeksässä ottelussa tehot 0+1. Kahdessa Suomen Cupin ottelussa nopea ja taitava hyökkääjä saalisti tehot 1+2.

Kiekko-Vantaa oli Purmolan perässä jo kesällä. Nyt mielenkiintoisen, maalinälkäisen, taitavan ja lupaavan oman kasvatin paluu kotiin tuli uudestaan ajankohtaiseksi.

– Hienoa saada Kiekko-Vantaan oma kasvatti takaisin kotiin. Tomi tuo hyökkäykseen vauhtia, kilpailua ja leveyttä. Tomilla on hyvät hyökkäyspään taidot ja potentiaalia tehdä tulosta, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Purmola takoi viime kaudella U20 SM-sarjassa Pelicansissa 37 ottelussa tehot 22+20=42 ja sijoittui sarjan pistepörssissä kymmenenneksi.

Purmola pelasi Kiekko-Vantaan junioreissa kauteen 2017–18 saakka, jonka jälkeen vietti kolme kautta Lahden Pelicansissa. Kaudella 2019–20 Purmola pelasi kolme liigaottelua Pelicansissa.

– Hyvä fiilis päästä kotiin. Pyrin tuomaan hyökkäyspäähän tulosta. On se itselle iso juttu laittaa lohipaita päälle edustusjoukkueessa, kun on täällä kasvanut ja käynyt nuorempana katsomassa pelejä, Tomi Purmola kertoo.

Purmola pelaa Kiekko-Vantaassa numerolla 22.

Mestis