Kiekko-Vantaa | Mestis

Tervo nollasi Hermeksen – Kiekko-Vantaa taisteli täydet pisteet Kokkolasta Aapo Aholan maalilla

04.12.2021

Kiekko-Vantaa nappasi täydet kolme pistettä lauantaina kaatamalla vieraskaukalossa Kokkolan Hermeksen maalein 1–0.

– Hieno ryöstöretki meiltä. Välillä oli vähän tahmeeta, mutta maalissa Tervo oli hyvä ja olen tyytyväinen joukkueeseen ja tietysti voitto tästä on se tärkein asia, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoi.

Kiekko-Vantaa ja Hermes iskivät yhteen lauantaina Kokkolassa, jossa nähtiin tasainen ja vauhdikas kiekkopeli. Molemmilla oli omat paikkansa ja hallintajaksonsa kamppailussa.

Aikaisin aamulla reissuun lähtenyt Kiekko-Vantaalla peli oli läpi ottelun kontrollissa ja joukkue teki hyvin yhdessä töitä.

Tolppien välissä Samuli Tervo oli erinomainen ja otti useita tärkeitä torjuntoja. Kiekko-Vantaa puolusti myös hyvin ja jänne kesti.

Kiekko-Vantaan voittomaalin pyssytti toisessa erässä ylivoimalla puolustajavirtuoosi Aapo Ahola. Syöttöpisteet korjasivat kultakypärä Miro-Pekka Saarelainen ja Jaakko Kuusisto.

Kiekko-Vantaa otti tämän viikon kahdesta vieraspelistä täydet kuusi pistettä ja hivuttautui lähemmäs pudotuspeliviivaa.

Taistelu jatkuu lohipaidoilla ensi viikolla kolmen ottelun voimin. Keskiviikkona kohdataan TUTO ja perjantaina Ketterä vieraissa. Kotiyleisön eteen päästään lauantaina, kun vieraaksi Trio Areenalle saapuu Hokki.

Hermes–Kiekko-Vantaa 0–1 (0–0, 0–1, 0–0)

32.09 0–1 Aapo Ahola (Miro-Pekka Saarelainen, Jaakko Kuusisto) YV

Torjunnat:

Rasmus Korhonen, Hermes 9+9+7=25

Samuli Tervo, K-Vantaa 12+8+7=27

Mestis