Kiekko-Vantaa | Mestis

Tällä miehistöllä Huntersin kaatoon

05.09.2021

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään Trio Areenalla Suomen Cupissa Porvoon Huntersin.

FPS varmisti eilen jatkopaikkansa, joten illan ottelussa ei ole panosta. Kiekko-Vantaalle kyseessä on kuitenkin kasvojen pesun paikka torstain tappion jälkeen.

Kiekko-Vantaa lähtee illan otteluun 10 hyökkääjällä ja kuudella puolustajalla.

Tolppien välissä torjuntavastuun ottaa Samuli Tervo. Pakistoon paluun tekee Niko Mikkola. Molemmat olivat Jokereiden mukana kauden ensimmäisellä vierasreissulla.

Suomen Cupin otteluissa Kiekko-Vantaa saa peluuttaa ainoastaan viittä Jokereiden sopimuksen omaavaa kenttäpelaajaa.

Eilen Jokereiden U20-joukkueen sarja-avauksessa hattutempun viimeistellyt Niclas Tenhovuori saa tänään lepovuoron. Tänään sivussa torstaiseen miehistöön ovat Atte Mäkinen ja myös Kiekko-Vantaan U20-joukkueeseen palanneet Oka Riissanen ja Jesse Pietikäinen.

Kiekko-Vantaan edustusjoukkueessa ensiesiintymisensä tekee U20-joukkueen  hyökkääjä Juho Rantanen.

Kiekko-Vantaa–Hunters Suomen Cupin -ottelu pelataan sunnuntaina klo 18.30 Trio Areenalla. Liput myydään hallin lipunmyyntipisteeltä pääovilta. Aikuisten lippu maksaa 10 euroa ja lasten (0–15v) lippu 5 euroa. 

AVIn päätöksen myötä kahden metrin turvavälivelvoitteesta ja pääkaupunkiseudun lohkovaatimuksesta luovutaan ja sisätilaisuuksiin voi ottaa väkeä enintään 50 % tapahtumapaikan kapasiteetista. Trio Areenalla tämä tarkoittaa sitä, että saamme ottaa halliin 1002 katsojaa. Voit valita paikkasi hallista vapaasti. 

Rajoitusten lievenemisestä huolimatta edellytämme maskin käyttöä koko tapahtuman ajan, ja kehotamme katsojia huolehtimaan käsihygieniasta ja säilyttämään turvavälit muihin seurueisiin.

Kiekko-Vantaa tänään:

12 Joni Piipponen–81 Erik Embrich–8 Miro-Pekka Saarelainen

63 Tommi Laakso–25 Roope Elimäki–86 Kristjan Kombe

19 Santeri Aalto–20 Olli Maansaari–77 Eppu Karuvaara

28 Juho Rantanen

 

44 Aapo Ahola–17 Oliver Tuhkanen

2 Jaako Manninen–3 Niko Mikkola

56 Joonas Pohjasmäki–23 Oliver Felixson

 

70 Samuli Tervo (30 Sebastian Katajainen)

Mestis