Kiekko-Vantaa | Mestis

Tällä miehistöllä harjoituskauden avaukseen

11.08.2021

Kiekko-Vantaa matkustaa tänään harjoituskauden avausotteluun TUTO:n vieraaksi.

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään harjoituskauden avausottelussa TUTO:n. Harjoituksissa on menty kovaa ja tällä viikolla päästään pelaamaan kahdesti.

Lohipaidoilla ei ole vielä tällä viikolla kaikkia pelaajia käytettävissä, sillä Jaako Manninen, Niko Mikkola, Tommi Laakso ja Kristjan Kombe ovat Jokereiden mukana Imatralla. Mestiksen pistepörssin kaudella 2018–19 voittanut Miro-Pekka Saarelainen ei pelaa vielä tällä viikolla. 

Kiekko-Vantaa saa apuja tämän viikon peleihin omasta U20-joukkueesta ja Jokereiden U20-jengistä.Muikuista edustusjoukkueessa debytoivat puolustaja Oka Riissanen ja Leo Latvala.

Jokereiden U20-joukkueesta kokoonpanoon tulevat keskushyökkääjä Joona Kumpula ja jo viime kaudella Kiekko-Vantaan kanssa harjoitellut Mathias Hänninen.

Lohipaidassa ensiesiintymisensä edelllä mainittujen lisäksi tekevät tolppien välissä aloittava Samuli Tervo, puolustajat Aapo Ahola, Oliver Felixson ja hyökkääjät Joni Piipponen, Roope Elimäki, Jaakko Kuusisto, Santeri Aalto, Eppu Karuvaara, Olli Maansaari ja Niclas Tenhovuori.

TUTO–Kiekko-Vantaa tänään klo 18.30 Marli Areenalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

12 Joni Piipponen–25 Roope Elimäki–40 Rasmus Lahnaviik

75 Jaakko Kuusisto–19 Santeri Aalto–81 Erik Embrich

77 Eppu Karuvaara–20 Olli Maansaari–13 Niclas Tenhovuori

9 Mathias Hänninen–27 Joona Kumpula–28 Leo Latvala

 

44 Aapo Ahola–50 Nikke Kettukangas

23 Oliver Felixson–17 Oliver Tuhkanen

26 Oka Riissanen–56 Joonas Pohjasmäki

 

70 Samuli Tervo (30 Sebastian Katajainen)

 

KUVA: Shaun Duncan

Mestis