Kiekko-Vantaa | Mestis

Suomen Urheilutekstiilit ja Kiekko-Vantaa yhteistyöhön – fanituotteet nyt myynnissä uudessa verkkokaupassa

14.07.2022

Suomen Urheilutekstiilit Oy ja Kiekko-Vantaa ovat solmineet yhteistyösopimuksen. Kolmen vuoden mittaisen sopimuksen myötä Suomen Urheilutekstiilit vastaa tulevina kausina Kiekko-Vantaan fanituotemyynnistä ja verkkokaupasta.

Suomen Urheilutekstiilit huolehtii sopimuskauden aikana myös Kiekko-Vantaan uusien fanituotteiden suunnittelusta yhdessä seuran kanssa. Osapuolten yhteisenä tavoitteena on tuoda markkinoille tyylikkäitä tuotteita, joita kannetaan ylpeästi myös arjessa katsomoiden ulkopuolella. Uusia tuotteita on saatavilla Kiekko-Vantaan kotiotteluiden yhteydessä Tikkurilan Areenalta sekä ympäri vuorokauden uudesta verkkokaupasta. Kiekko-Vantaan fanituotteiden tilaaminen on nyt vaivattomampaa kuin koskaan.

Kiekko-Vantaan viestintäpäällikön Mikko Mannonen odottaa antoisaa yhteistyötä. Etenkin uusi verkkokauppa on tärkeä kehitysaskel seuran fanituotemyynnille.

– Hienoa, että nyt Kiekko-Vantaan fanituotteita saa hallin fanishopin lisäksi myös verkkokaupasta. Tätä on toivottu paljon meiltä. Meillä on faneja ympäri Suomen, joten haluamme palvella paremmin myös heitä. Vantaalaisuus on meille tärkeä arvo ja nyt pääsemme tekemään Vantaalla toimivan Suomen Urheilutekstiilit Oy:n kanssa pitkäjänteistä ja laadukasta yhteistyötä, Mannonen kiittelee.

Myös Suomen Urheilutekstiilien leirissä ollaan innoissaan alkavasta yhteistyöstä. Kiekko-Vantaan ystäville halutaan tarjota jatkossa yhä näyttävämpiä fanituotteita.

– Toimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, joten tunnettuna vantaalaisena urheilubrändinä Kiekko-Vantaa on meille mieluisa yhteistyökumppani. Olemme jo suunnitelleet ensimmäisiä uusia tuotteita ja odotamme innolla yhteistyön käynnistymistä toden teolla. Tavoitteenamme on, että Kiekko-Vantaan fanituotteet näkyvät tulevilla kausilla yhä vahvemmin myös katukuvassa, Suomen Urheilutekstiilien Samu Liski sanoo.

Tsekkaa Kiekko-Vantaan fanituotteet ja hanki omasi TÄÄLTÄ

Mestis