Kiekko-Vantaa | Mestis

Suomen Cup starttaa ensi viikolla – nämä joukkueet Kiekko-Vantaan kanssa samassa lohkossa

01.09.2019

Kiekko-Vantaa aloittaa jääkiekon Suomen Cupin ensi viikolla kolmannelta kierrokselta. Lohipaitojen lohkossa pelaavat Suomi-sarjajoukkueet Forssan Palloseura ja HC Giants.

Kiekko-Vantaa arvottiin jääkiekon Suomen Cupin kolmannen vaiheen seitsemänteen lohkoon. Lohipaidat kohtaavat siis ensi viikolla perinteikkään Forssan Palloseuran ja hollolalaisen HC Giantsin.

FPS on tuttu joukkue Mestis-ajoilta, mutta myös toissa kaudelta Suomen Cupista. Joukkueessa pelaa muun muassa kesällä lohipaitojen kanssa harjoitellut Kristian Kause.

HC Giants on Kiekko-Vantaalle uusi tuttavuus. Viime kaudeksi Suomi-sarjaan noussutta joukkuetta luotsaa Leijona-luotsi Jukka Jalosen poika Jesper Jalonen. Ensi kauden joukkueessa pelaa myös Mestis-ikoni Ville-Matti Koponen.

Otteluohjelma varmistuu myöhemmin tänään.

Kolmannessa vaiheessa mukaan tulevat kaikki 12 Mestiksen joukkuetta. Nämä 24 joukkuetta on arvottu kahdeksaan (8) kolmen (3) joukkueen lohkoon. Arvonnassa on otettu maantiede huomioon jakamalla joukkueet siten että pohjoisimmat, läntisimmät ja itäisimmät joukkueet ovat sijoitettu eri koreihin.

Lisäksi ensin jokaiseen lohkoon arvottiin Mestiksen joukkueet jokaiseen lohkoon siten, että ne neljä (4) Mestis-joukkuetta, jotka viime vuonna kohtasivat lohkoissaan vain alemman tason joukkueita, saivat nyt lohkoonsa toisen Mestis-joukkueen.

Lohkoissa pelataan yksinkertaiset sarjat ke 4.9, pe 6.9. ja la 7.9. Lohkojen voittajat jatkavat puolivälieriin.

Lohko 1:

IPK, Iisalmi

Raahe-Kiekko

RoKi, Rovaniemi

Lohko 2:

Hermes, Kokkola

Laser HT, Oulu

S-Kiekko, Seinäjoki

Lohko 3:

D-Kiekko, Jyväskylä

Hokki, Kajaani

SaPKo, Savonlinna

Lohko 4:

Jokipojat, Joensuu

KeuPa HT, Keuruu

Peurunka HT, Laukaa

Lohko 5:

Ketterä, Imatra

Kiekko-Espoo

Titaanit, Kotka

Lohko 6:

Koovee II, Tampere

Peliitat, Heinola

TUTO Hockey, Turku

Lohko 7:

FPS, Forssa

HC Giants, Hollola

Kiekko-Vantaa

Lohko 8:

Karhu HT, Pori

Koovee, Tampere

VIrkiä, Lapua

Mestis