Kiekko-Vantaa | Mestis

Sentterivirtuoosi Erkka Seppälä palaa Kiekko-Vantaaseen

03.05.2022

Kuva: Toni Takala

Huipputaitavan keskushyökkääjän Erkka Seppälän peliesityksistä saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan sopimuksen keskushyökkääjä Erkka Seppälän kanssa. Taiturimainen ja juonikas pelintekijä takoi toissa kaudella huipputehot lohipaidassa ja palaa nyt vuoden tauon jälkeen Vantaalle.

– Olen todella iloinen siitä, että saamme Erkan Vantaalle takaisin. Hän on todella tärkeä palanen ensi kauden joukkueeseen. Saamme hänestä todella kovan tekijän keskikaistalle ja ylivoimalle. Erkka on taitava peluri ja tehnyt kovaa jälkeä Mestiksessä. Hän on yksi sarjan liigapotentiaalisimmista pelaajista ja sarjan parhaita peliä tekeviä senttereitä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Seppälä paukutti viime kaudella KalPa-lainana IPK:ssa 24 runkosarjaottelussa tehot 3+17=20 ja kuudessa runkosarjaottelussa tehot 0+4. Toissa kaudella HPK-kasvatti takoi lohinutussa yli piste per peli ja oli Mestiksen pistepörssin seiska ja valittiin sarjan kakkostähdistöön.

Taikuri on voittanut urallaan Suomen mestaruuden 2019 Antti Pennasen alaisuudessa HPK:ssa ja U20 SM-kullan keväällä 2017 HPK:ssa. Vuotta myöhemmin hänet valittiin U20 SM-sarjan herrasmiespelaajaksi ja voitti koko sarjan pistepörssin.

– Viime kausi IPK:ssa oli itselle tosi rikkonainen ja mietin missä pelit jatkuisi. Vantaalta oli kiinnostusta, eikä tämä ollut vaikea valinta palata Loheen. Tuon hyökkäyspäähän osaamista, kokemusta, haluan olla suunnan näyttäjä ja halu menestyä on kova, Erkka Seppälä kertoo.

Julkaisemme seuraavan kerran pelaajauutisia jo heti tulevana perjantaina. 

Kiekko-Vantaan sopimustilanne (4.5)

Maalivahdit:

Mikko Holopainen

Puolustajat:

Nikke Kettukangas

Joonas Pohjasmäki

Hyökkääjät:

Roope Elimäki

Olli Maansaari

Joonas Rinnetmäki

Tomi Purmola

Juuso Kekarainen

Erkka Seppälä

Mestis