Kiekko-Vantaa | Mestis

Samuli Tervo jatkaa Kiekko-Vantaan maalilla

09.05.2022

Kuva: Shaun Duncan

Samuli Tervo jatkaa Kiekko-Vantaan tolppien välissä myös kaudella 2022–23.

Kiekko-Vantaa on tehnyt kauden 2022–23 kattavan sopimuksen maalivahti Samuli Tervon kanssa.

– Samuli on toivottu ja haluttu jatkaja. Hän oli meille ykkösvaihtoehto koko ajan ja hienoa, että saatiin neuvottelut maaliin. Samuli on Mestiksen kärkivahteja ja hänellä on kova halu mennä eteenpäin ja auttaa meitä menestymään. Samuli on myös loistava mailalla pelaamisessa, mikä auttaa meitä myös esimerkiksi avauspelaamisen suhteen, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo. 

Tervo on ollut viime kaudet yksi sarjan parhaista maalivahdeista. Viime kaudella Tervo torjui lohipaidassa 45 runkosarjaottelua torjuntaprosentilla 90,8, pelasi yhden nollapelin ja oli viemässä joukkuetta pudotuspeleihin.

Tervo on pelannut Mestiksessä 132 runkosarjaottelua KeuPa HT:n, Ketterän ja Kiekko-Vantaan riveissä.

Raamikas, 193-senttinen molari on voittanut Mestiksen mestaruuden keväällä 2018 KeuPassa ja vuotta myöhemmin samassa seurassa hopeaa. Tervo on myös tehnyt Mestiksessä maalin kaudella 2019–20 Ketterä-paidassa, jossa oli voittamassa myös Suomen Cupia.

– Hyvät fiilikset jatkaa Lohessa. Olen viihtynyt Vantaalla hyvin ja on hienoa päästä jatkamaan kehittymistä ja seuraavan stepin tavoittelua tutussa sekä viihtyisässä ympäristössä, Samuli Tervo kertoo.

Joukkueen rakennus on hyvässä vauhdissa, sillä enää uupuu viisi puolustajaa ja kolme kärkihyökkääjää.

Kiekko-Vantaa aloitti valmistautumisen yhteisharjoitusten osalta tänään. U20 -joukkueesta edustusjoukkueen harjoitusvahvuudessa kesällä ovat maalivahti Aleksi Seppälä, puolustajat Jimi Enckell sekä Aku Tykkyläinen ja hyökkääjät Justus Juntunen, Dani Scheiman ja Olli Österman.

Kiekko-Vantaan sopimustilanne (9.5):

Maalivahdit:

Samuli Tervo

Mikko Holopainen

Puolustajat:

Joonas Pohjasmäki

Nikke Kettukangas

Oliver Tuhkanen

Hyökkääjät:

Erkka Seppälä

Samu Kaasinen

Roope Elimäki

Tomi Purmola

Olli Maansaari

Juuso Fagerström

Jasper Matilainen

Matias Laaksonen

Juuso Kekarainen

Mikael Menna

Joonas Rinnetmäki

Mestis