Kiekko-Vantaa | Mestis

Roope Elimäestä Kiekko-Vantaan kapteeni

07.06.2022

Kiekko-Vantaan kapteenisto kaudelle 2022–23 on valittu. Joukkueen kapteenina toimii kokenut keskushyökkääjä Roope Elimäki.

Kiekko-Vantaan kapteenisto kaudelle 2022–23 on valittu. Kipparina tulee toimimaan toisen kautensa lohipaidassa aloittava Roope Elimäki.

– Poju eli Roope Elimäki oli aika selvä nimi kapteeniksi. Hän oli jo viime kaudella kapteenistossa ja tuurasi C-kirjain rinnassa kapteenina muutamat pelit. Poju on meidän kokenein pelaaja pelillisesti, mikä ei ole itseisarvo kapteenille, mutta hän on myös esimerkillinen urheilija ja suunnannäyttäjä. Poju tulee kaikkien kanssa toimeen ja on täydellinen pelaaja ja ihmistyyppi kapteeniksi, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Jani Manninen kertoo.

Kapteeniston täydentävät puolustaja Nikke Kettukangas sekä hyökkääjät Erkka Seppälä ja Olli Maansaari. 

– Kapteenistosta löytyy kokemusta ja nuoruuden intoa. Erilaisia persoonia, mutta he kaikki ovat pelaajia, jotka näyttävät esimerkkiä nuoremmille kaukalossa sekä sen ulkopuolella ja ylläpitävät vaatimustasoa, Manninen sanoo. 

Elimäki sekä Kettukangas kuuluivat Kiekko-Vantaan kapteenistoon jo viime kaudella.

Elimäki, 28, on ensi kauden joukkueen kokenutta kaartia ja pelannut urallaan yhteensä 179 liigaottelua Pelicansissa. Elimäki oli viime kaudella Kiekko-Vantaan johtavia hahmoja ja iski samalla 44 ottelussa tehot 12+22=34.

Kiekko-Vantaan kapteenisto kaudella 2022–23:

C Roope Elimäki

A Nikke Kettukangas

A Erkka Seppälä

A Olli Maansaari

 

Mestis