Kiekko-Vantaa | Mestis

Pistelinko Joel Sund lähtee jatkamaan siitä mihin viime kaudella jäi – ”Joukkueen menestys edellä mennään”

15.07.2019

Joel Sundilla on takana tykkikausi lohipaidassa. Taitava ja nopea voimalaituri haluaa ensi kaudella ennen kaikkea menestyä.

Persoonalliseen tyyliinsä Joel Sund ei anna tällä kertaa tätä haastattelua tehdessä vastauksia nauhurille tai videolle – vaan hän rustaakin vastauksensa paperille itse.

– Ei mitään nauhureita. Kirjoitan vastaukset tähän paperille sulle. Tosin nyt lähti treenivihkosta yksi sivu. Älä kysy mitään vaikeita sitten, Joel Sund heittää ja saa mediavastaavankin purskahtamaan nauruun.

Jämsän Kiekko-Susien kasvatti nousi viime kaudella nopeasti jutuillaan pukuhuoneen pidetyimmäksi hahmoksi ja peliesityksillään monen kannattajan suosikiksi.

Ja kaukalossa todellakin kulki, kun hyökkääjä pelasi todellisen tykkikauden. Sarjan parhaisiin laitahyökkääjiin lukeutuva Sund muodosti kiistatta sarjan kovimman kentällisen pelintekijävirtuoosi Joona Monton ja piste- sekä maalipörssin voittaneen Miro-Pekka Saarelaisen kanssa.

SM-liigakaukaloistakin tuttu Sund nakutti 48 ottelussa tehot 19+30=49 ja oli Mestiksen pistepörssin vitonen.

Toissa keväänä Mestis-mestaruuden voittanut hyökkääjä on viihtynyt lohipaidassa hyvin. Viime kausi oli henkilökohtaisella tasolla Sundin paras. Tulevalla kaudella maalipyssy haluaa menestyä.

– Joukkueen menestyminen edellä mennään Se on tärkein asia, että joukkue voittaa ja sen eteen tehdään töitä, Sund sanoo.

Kiekko-Vantaan joukkue 25-vuotisjuhlakaudelle on lähes valmis. Kasassa on mielenkiintoinen ja kilpailukykyinen ryhmä, jossa on hyvä sekoitus nuoruutta ja kokemusta. Napakasti oikealta laukova Sund kuuluu lohipaitojen kokeneeseen kaartiin.

– Meillä on nuori ja nälkäinen joukkue, jossa on paljon nuoria eteenpäin pyrkiviä pelaajia ja muutama kokeneempi pelaaja myös. Paljon on vielä tehtävää, mutta potentiaalia on paljon, Sund päättää.

Näe Joel Sund ja kumppanit tositoimissa. Hanki Kiekko-Vantaan kausikortti – mobiilikausikortti nyt vain 99 euroa! 

KAUSIKORTTIOSTOKSILLE TÄSTÄ

Mestis