Kiekko-Vantaa | Mestis

Pistehai Juuso Perttilä palaa lohipaitaan

04.09.2020

Juuso Perttilän taikatempuista saadaan nauttia ensi kaudella Vantaalla.

Kiekko-Vantaa on tehnyt ensi kauden kattavan sopimuksen hyökkääjä Juuso Perttilän, 27, kanssa. Perttilä liittyi joukkueeseen torstaina ja on tositoimissa ensimmäisen kerran jo tänään harjoitusottelussa Kooveeta vastaan.

– Juuso on kova tekijä tähän sarjaan. Juuso tuo joukkueeseen taitoa, kokemusta ja kärkiosaamista hyökkäyspäähän. Juuso on loistava pelaaja ja hyvä tyyppi. Hienoa, että saatiin herra Vantaalle, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Perttilä on pelannut kaksi edellistä kautta Ranskan pääsarjassa ja takoi molemmilla kausilla hirmupisteet. Viime kaudella Perttilä pelasi Hormadi Angletin joukkueessa, jossa oli joukkueensa paras pistemies iskemällä 35 ottelussa tehot 13+29=42.

Edellisen kerran Perttilä nähtiin lohinutussa kaudella 2017–18, jolloin taiturimainen hyökkääjä paukutti 49 paunaa ja oli Mestiksen pistepörssin kahdeksas. Perttilä pokkasi kauden päätyttyä Mestiksen palkintogaalassa peräti kolme eri palkintoa. 

Lääkäriksi opiskellut ja ammatissa myös työskentelevä Perttilä on pelannut Mestiksessä 113 ottelua tehoillla 33+61=94 Peliittojen ja Kiekko-Vantaan riveissä.

– Palaan Vantaalle hyvillä fiiliksillä. Kotiseudun joukkue, hyvät kokemukset edellisestä visiitistä ja edelleen tuttuja joukkueessa, niin oli helppo palata. Oli melko selvää, että jos Suomessa pelaan, niin tulen takaisin Vantaalle. Ensin laitetaan nyt oma pelaaminen kuntoon, sitten lähdetään hakemaan voittoja ja pidetään hauskaa, Juuso Perttilä sanoo.

Perttilä pelaa Kiekko-Vantaassa tutulla numerolla 20.

Mestis