Kiekko-Vantaa | Mestis

Pienillä viilauksilla puolivälierätaisteluun – katso kokoonpano

13.09.2019

Kiekko-Vantaa kohtaa tänään jääkiekon Suomen Cupin ratkaisevassa puolivälieräottelussa Kooveen Trio Areenalla. Kiekko tippuu jäähän Tikkurilassa klo 18.30.

Kiekko-Vantaa tarvitsee tänään kotiyleisön edessä voiton varsinaisella peliajalla ja lisäksi myös jatkoeräottelussa edetääkseen historiallisesti neljän parhaan joukkoon Suomen Cupissa.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon ei tule suuria muuutoksia keskiviikolta. Tolppien välissä jatkaa Waltteri Ignatjew ja pelaavaan miehistöön nousevat pelikuntoon toipunut kapteeni Erno Hopponen sekä hyökkääjä Lauri Savela.

Loukkaantumisten ja sairastelujen vuoksi sivussa ovat puolustaja Eetu Torpström sekä hyökkääjät Oliver Kiljunen ja Joonas Niemelä. Terveenä kokoonpanon ulkopuolella on puolustaja Jesse Holopainen.

Yhteistyöseura Jokereiden KHL-miehistön mukana kauden ensimmäisellä vieraskiertueella ovat maalivahti Aleksanteri Heiskanen ja sentterilupaus Konsta Hirvonen. Jokereiden A-nuorten vahvuuteen palasi keskiviikkona lohipaidassa debytoinut Eetu Mäki.

Kiekko-Vantaa–Koovee tänään klo 18.30 Trio Areenalla. Liput ovelta 10 euroa ja erityisryhmät 5 euroa. Ruutanoiden kausikortit voimassa Suomen Cupin otteluissa.

Kiekko-Vantaa tänään:

1 Waltteri Ignatjew (30 Niku Halla-Aho)

 

17 Erno Hopponen–42 Ville Rautiala

47 Miika Heiskari–13 Keni Karalahti

63 Roope Reini–6 Samuel Sikstus

58 Emil Leppänen

 

92 Aleksi Halme–59 Mikael Saha–67 Joel Sund

26 Petteri Villanen–9 Harri Kainulainen–11 Julius Valtonen

21 Roope Niskanen–44 Samu Poutanen–25 Lauri Savela

20 Ville-Valtteri Mustonen–23 Jesse Niemi–24 Markus Lahtinen

Mestis