Kiekko-Vantaa | Mestis

Petteri Villanen valmis Mestis-peleihin – ”Hyvä paikka nuorelle pelaajalle kehittyä”

12.04.2019

Petteri Villanen pelasi tehokkaan viimeisen kauden Nuorten SM-liigassa. Tulevalla kaudella taitavan hyökkääjälupauksen otteista saadaan nauttia Vantaalla.

Petteri Villanen on oikeastaan tämän päivän Mestis-pelaajan prototyyppi: nuori, nopea, taitava ja pienikokoinen hyökkääjä haluaa urallaan eteenpäin. Juonikas 20-vuotias hyökkääjä odottaa innolla ensimmäistä kauttaan miesten peleissä.

– Kiekko-Vantaasta olen kuullut, että tämä on nuorelle pelaajalle hyvä paikka kehittyä ja mennä eteenpäin uralla. Yritän heti ottaa isoa roolia ja tuoda omia vahvuuksia ja näyttää mitä osaan, Petteri Villanen kertoo.

Päättyneellä kaudella Villanen tehtaili SM-hopeaa voittaneelle Bluesille Nuorten SM-liigassa 52 ottelussa tehot 13+25=38. Pudotuspeleissä Villanen takoi tehokkaassa ykkösnyrkissä 11 ottelussa tehot 5+7 ja oli pleijareiden pistepörssin kolmonen.

– Minulla oli iso rooli ja tulosta myös odotettiin. Pystyin pelaamaan tasaisen kauden ja tekemään tulosta. Joukkueena kasvoimme koko ajan ja pelasimme hyvän kauden, vaikka se loppurutistus jäi tekemättä, Villanen sanoo.

Katso Petteri Villasen koko haastattelu yltä.

Mestis