Kiekko-Vantaa | Mestis

Perjantai-illan paikalliskamppailuun maskipakko

08.10.2020

Kiekko-Vantaa siirtyy maskisuosituksesta maskipakkoon huomisessa paikalliskamppailussa Kiekko-Espoota vastaan.

Kauden alusta saakka Kiekko-Vantaan kotiotteluissa Trio Areenalla on ollut voimassa suositus käyttää kasvomaskia. Perjantaiseen paikalliskamppailuun edellytämme jokaisen yleisötiloissa käyttävän kasvomaskia, jotta voimme tehdä yhdessä turvallisen ottelutapahtuman.

Suomen koronavirustilanne on muuttunut viime päivinä huononpaan suuntaan. Koronavirustilanne on pääkaupunkiseudulla kiihtymisvaiheessa. Maskipakko on voimassa perjantaisessa paikalliskamppailussa. Jatkosta tiedotamme myöhemmin.

Mikäli sinulla ei ole omaa maskia, niin yleisölle jaetaan kertakäyttöisiä kasvomaskeja halliin tullessa ja edellytämme sen käyttöä. Kiekko-Vantaan kangasmaskeja voi ostaa 10 eurolla fanituotemyyntipisteestä (sijaitsee katsomon A-lohkossa).

– Haluamme, että pelit jatkuisi ja pystyisimme pelata koko kauden. Turvaamme tällä päätöksellä yleisön terveyttä ja haluamme tehdä kaikkemme turvallisen ottelutapahtuman eteen. Näin ihmiset voivat tulla turvallisimmin mielin seuraamaan Suomen viihdyttävintä lätkää, Kiekko-Vantaan toimitusjohtaja Kai Sointu kertoo.

Hanki liput kuumaan perjantain paikalliskamppailuun TÄÄLTÄ.

Mestis