Kiekko-Vantaa | Mestis

Panokset korkealla – katso kokoonpano illan kuumaan Mestis-klassikkoon

02.03.2019

Perinteiset Mestis-seurat Kiekko-Vantaa ja Jokipojat kohtaavat tänään Trio Areenalla. Kiekko tippuu jäähän klo 17.

Kiekko-Vantaa on sarjassa yhdeksäntenä ja taistelee tiukasti pudotuspelipaikasta. Lohipaidat lähtevät iltaan voitto alla, kun se kaatoi perjantaina vieraskaukalossa Peliitat maalein 3–2 Joona Monton, Henri Tammisen ja Joel Sundin osumilla.

Jokipojat on sarjassa kuudentena ja tappelee yhä kotiedusta pudotuspeleihin. Ärjypaidat tulevat varmasti nälkäisenä Vantaalle, sillä se hävisi perjantaina TUTO:n vieraana maalein 4–1.

Kiekko-Vantaan kokoonpanoon tulee muutamia muutoksia. Eilen huilanneet Alex Levänen ja Joona Puhakka palaavat kokoonpanoon. Pakisto pysyy samana, mutta hyökkäysketjut menevät uusiksi. Maalissa jatkaa Mestiksen nollapelitilaston ykkönen Waltteri Ignatjew.

Loukkaantumisten vuoksi sivussa ovat Tyko Karjalainen, Eetu Torpström, Antton Mönkäre, Riku Tiainen ja uusimpana nimenä Erik Embrich. Huilivuorossa on Jussi Pelto-Arvo.

Jokereiden A-nuorten vahvuudessa ovat Roope Hirvonen ja Ville-Valtteri Mustonen. Jokereiden KHL-joukkueen mukana KHL:n pudotuspeleissä Moskovassa ovat Juho Ratilainen, Nico Nurmikanta ja Eemeli Räsänen.

Kiekko-Vantaa–Jokipojat tänään klo 17 Trio Areenalla.

Kiekko-Vantaa tänään:

8 Miro-Pekka Saarelainen–29 Joona Harjama–67 Joel Sund

91 Aleksi Halme–81 Joona Monto–46 Henri Tamminen

26 Jesse Niemi–3 Pekka Niemimaa–86 Roope Niskanen

47 Joona Puhakka–27 Alex Levänen–23 SamulI Sorsa

 

28 Ilari Metsola–2 Joel Pyykkönen

63 Roope Reini–55 Alex Lindroos

72 Jere Kiviniemi–58 Emil Leppänen

40 Mikko Kumin

 

1 Waltteri Ignatjew (30 Eetu Mäkiniemi)

Mestis