Kiekko-Vantaa | Mestis

Päävalmentaja Mika Niskanen piti näkemästään harjoitusjaksolla ennen omatoimista heinäkuuta – ”Jokaisella pelaajalla kova tahtotila kehittyä”

29.06.2021

Kiekko-Vantaa harjoitteli puolitoista kuukautta kimpassa ennen kuin se vetäytyi omatoimisella harjoittelujaksolle. Päävalmentaja Mika Niskasen kanssa kävimme läpi loppukevään treenijaksoa ja joukkueen rakentamista.

Kiekko-Vantaan harjoituksissa mentiin puolitoista kuukautta äärimmäisen kovaa ennen omatoimiselle jaksolle siirtymistä.

– Hyvin on pojat tehnyt hommia. Kolme kertaa viikossa oltiin jäällä ja siihen fysiikat ja muut päälle. Jokaisella pelaajalla on kova tahtotila kehittyä. Tämä oli hyvä pätkä, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo.

Kiekko-Vantaan joukkueen rakentaminen on hyvässä vauhdissa. Kärkiosastolle on vielä pelaajia tulossa.

– Joukkueen rakentaminen on hyvällä mallilla. Ollaan tosiaan hyvässä vaiheessa, mutta vielä tiettyjä palasia etsitään, Niskanen sanoo.

Kiekko-Vantaa pelaa harjoituskaudella kolme treenipeliä ja kiekkokartalle palaava Suomen Cup starttaa syyskuun ensimmäisellä viikolla.

– Kyllä tässä pelejä jo odottaa. Toisella viikolla päästään pelaamaan kaksi peliä ja otetaan niin sanotusti löysät pois. Nyt on menty pienryhmissä, niin kyllä sitä odottaa, että kaikki pelaajat ovat paikalla ja päästään viemään viisikkoasioita eteenpäin, Niskanen tuumii.

Mestis