Kiekko-Vantaa | Mestis

Päävalmentaja Mika Niskanen: ”Joukkueen rakentaminen aikataulussa”

04.05.2020

Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo joukkueen rakentamisesta ja miten valmistautuminen poikkeusolosuhteissa on sujunut.

– Olemme suunnitelleet ensi kautta yhdessä muun valmennuksen kanssa lähinnä puhelimessa. Kaikki on otettu huomioon, Niskanen kertoo.

Kiekko-Vantaa kasaa kilpailukykyistä joukkuetta kaudelle 2020–21. Joukkueen rakentamisen osalta Vantaalla ollaan aikataulussa.

– Olemme hyvässä aikataulussa. Sopimuksia on tehty ja useampia neuvotteluja on käynnissä. Kärkihyökkääjiä ja kokemusta pakistoon vielä muun muassa haemme, Niskanen sanoo.

Kiekko-Vantaan sopimuspelaajat osallistuivat maanantaina hallituksen ohjeiden mukaisesti järjestettyihin testeihin Trio Areenalla.

– Tulokset olivat kauttaaltaan hyviä. Pojat ovat harjoitellut koko ajan, eikä kenellekään testit tullut silmille, Niskanen toteaa.

Kiekko-Vantaa haluaa palata ensi kaudellla pudotuspelijoukkueeksi ja menestyä.

– Haluan, että pelaamme voittavaa lätkää. Mistä se lähtee, niin meidän pitää olla luisteleva joukkue, joka pelaa joukkueelle joka ilta ja pelaajat pelaavat toinen toisilleen. Sieltä se menestyksen siemen kylvetään, Niskanen kertoo.

Mestis