Kiekko-Vantaa | Mestis

Päävalmentaja Mika Niskanen ja kapteeni Joni Piipponen summaavat alkukauden – "Voittoja pitää ruveta nyt napsimaan"

11.11.2021

Kuva: Matti Nenonen / SJL

Kiekko-Vantaa lähti marraskuun maajoukkuetauolle sijalta 13. Alkukausi on ollut vaikea, mutta ennen taukoa nähtiin viitteitä paremmasta. 

Kiekko-Vantaan alkukausi on ollut vaikea. Omassa päässä on soinut liikaa ja vastaavasti hyökkäyspäässä tehottomuus on vaivannut. On sanomattakin selvää, että pelin ja tulosten täytyy parantua. 

– Alkukausi ei ole todellakaan ollut sitä mitä lähdettiin hakemaan. Alku on ollut tosi tahmea, mutta hyvä, että saimme ennen taukoa voiton. Nyt olemme maajoukkuetauolla treenannut hyvin ja saadaan viikonlopun aikana ajatuksia vähäksi aikaa pois jääkiekosta, Kiekko-Vantaan kapteeni Joni Piipponen kertoo. 

– Alkukausi on ollut pettymys ja enemmän pitäisi olla voittoja sarakkeessa. Peli on kehittnyt nyt jonkun verran eteenpäin ja sen eteen tehdään töitä koko ajan. Ennen taukoa Koovee -peli ja sen kaksi ensimmäistä erää antoivat hyvää osviittaa, että olemme oikealla tiellä. Tällä viikolla on treenattu hyvin ja ladataan akkuja. Nyt pitää ruveta napsimaan voittoja, Kiekko-Vantaan päävalmentaja Mika Niskanen kertoo. 

Kiekko-Vantaa palaa maajoukkuetauolta sorvin ääreen maanantaina ja seuraava ottelu on keskiviikkona Trio Areenalla Peliittoja vastaan. 

Tsekkaa päävalmentaja Mika Niskasen ja hienon alkukauden pelanneen Joni Piipposen mietteet yltä. 

Mestis