Kiekko-Vantaa | Mestis

Ottelusarja katkolla Kiekko-Vantaalle torstaina – lohipaidat ryöstöretkelle Heinolaan

31.03.2021

Kiekko-Vantaa kohtaa torstaina pudotuspelien villli kortti -kierroksen Game 2 :ssa Heinolassa Versowood Areenalla Peliitat. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30.

Kiekko-Vantaa ja Peliitat aloittivat tiistaina kuuman ottelusarjan Trio Areenalla. Lohipaidat nappasivat hyvän esityksen jälkeen ensimmäisen kiinnityksen puolivälieräpaikkaan maukkaalla 6–2-voitolla Nuutti Viitasalon, Rasmus Lahnaviikin, Jarkko Pynnösen, Jolle Nikanderin, Viljami Wacklinin ja Juuso Perttilän maaleilla. Tolppien välissä Samuel Jukuri oli erinomainen ja varsinkin avauserän jäähysuman aikana piti joukkuetta pystyssä.

– Toinen erä oli meiltä varsinkin hyvä, mutta ensimmäisessä erässä annettiin vastustajalle mahdollisuus, kun istuttiin liikaa boksissa, Kiekko-Vantaan taiturimainen hyökkääjä Juuso Perttilä kertoo.

Kiekko-Vantaan täytyy pysyä jatkossa pois boksista, jalan pitää pysyä kaasulla koko 60-minuuttisen ajan, maalinedustoilla pitää olla vieläkin kovempi ja jauhaa kärsivällisesti omaa peliä.

Runkosarjassa seitsemänneksi sijoittunut Kiekko-Vantaa lähtee torstaina Heinolaan katkaisemaan ottelusarjaa ja hakemaan puollivälieräpaikkaa.

Mitään ei saa ilmaiseksi, sillä runkosarjan kymppi Peliitat pelaa veitsi kurkulla ja tulee varmasti kotikaukalossa kovaa päälle. Lohipaitojen on laitettava parasta pöytään, oltava heti alusta hereillä ja iskettävä paikoista maalit.

– Meidän pitää pelata kurinalaisesti ja tiiviisti viisikkona. Boksista ei näitä pelejä voiteta. Paikoista pitää tehdä maalit ja puolustaa hyvin joukkueena, Perttilä sanoo.

Peliitat–Kiekko-Vantaa torstaina Heinolan Versowood Areenalla. Kiekko tippuu jäähän klo 18.30. Ottelu pelataan ilman yleisöä, mutta sitä voit väijyä Ruutu -palvelusta.

Seuraa heitä:

#71 Aleksi Halme, Kiekko-Vantaa

Oli tiistaina erittäin pirteällä jalalla liikkeellä ja alusti Viljami Wacklinin 4–0-maalin. Taitava ja nopea laitahyökkääjä.

#12 Ville Österman, Peliitat

Kiekko-Vantaan junioreista tuttu rightin puolustaja onnistui maalinteossa tiistaina. Pelaa varmasti kiekolla ja laukaus lähtee terävästi.

Kiekko-Vantaan sisäinen pistepörssi pleijareissa:

1) Rasmus Lahnaviik 1+1=2

2) Jolle Nikander 1+1=2

3) Eetu Peltola 0+2=2

4) Nuutti Viitasallo 1+0=1

5) Jarkko Pynnönen 1+0=1

Peliittojen sisäinen pistepörssi pleijareissa:

1) Leevi Tukiainen 1+0=1

2) Ville Österman 1+0=1

3) Oliver Kinnunen 0+1=1

4) Erno Ripatti 0+1=1

Tiesitkö?

– Uransa ensimmäiset pudotuspelimaalit Mestiksessä tiistaina tekivät Rasmus Lahnaviik, Jolle Nikander, Nuutti Viitasalo, Jarkko Pynnönen, Viljami Wacklin ja Juuso Perttilä.

– Kiekko-Vantaan Viljami Wacklin on tehnyt kahteen edelliseen otteluun neljä maalia.

– Kiekko-Vantaan puolustaja Eetu Peltola on saalistanut kahdessa edellisessä ottelussa tehot 1+4.

Mestis